Rozbitý iPhone, iPad nebo MacBook? Máme řešení!

31.10.2018

Bez smartphonů, tabletů a notebooků si už život umí představit málokdo. Jakmile se nám některý z nich rozbije, dáme ho do opravy a v ten okamžik jsme jako „bez ruky“. Naštěstí se v PALLADIU otevřela již 10. pobočka Apple Premium Service iPhonePoint.cz , kde se o vaše zařízení postarají rychle, kvalitně a za spravedlivou cenu.


Když se nám smartphone za více než 20 tisíc během okamžiku změní na smršť pavučin, většinu z nás polije horko. Na jak dlouho se budeme muset obejít bez našich oblíbených aplikací, kontaktů, foťáku a kalendáře, ve kterém máme zaznamenané všechny schůzky? Díky kiosku iPhonePoint Service (patro –2), ve kterém jsou technici schopni tento problém vyřešit rychlostí blesku, nemusíme zoufat. Opravu displeje zde provádějí již od 1.150 Kč. Na webové stránce iPhonePoint.cz můžete z pohodlí domova zjistit jak přesnou cenu opravy vašeho zařízení, tak přibližnou dobu jeho opravy. Prezentovaná cena je přitom kompletní – její součástí je jak opravovaný originální díl, tak práce technika. Na jednotlivé úkony vám servis dá i dvouletou záruku. 

Apple servis je záruční i pozáruční. Vyřeší typy poruch Apple zařízení. Opravy iPhonu, iPadu, Macbooku, výměnu displeje, výměnu baterie, výměnu reproduktoru, výměnu sluchátka, výměnu nabíjecího docku a mnoho dalšího. Zároveň jsou výhradními specialisty na opravu základních desek. Dokonce, pokud máte doma nějaká zařízení, která již nepoužíváte a jen vám doma leží, ohodnotí jeho stav a částku vám vyplatí.

Pokud tedy hledáte místo, kde si nechat opravit baterii, vyměnit mikrofon či display, nebo pokud vám zařízení spadlo do vody, jste na správném místě. Ve specializovaném Apple Servisu vám pracovníci nabídnout kompletní péči o vaše zařízení.

Díky zkušenostem a skladovým zásobám originálních servisních dílů, je technik schopen u vašeho zařízení pečlivě diagnostikovat problém a u některých oprav do 20 minut jej i zajistit. A vy si zatím v klidu vychutnáte v některé z kaváren v PALLADIU šálek kávy. Diagnostika problému na vašem Apple zařízení je  zdarma.

 

Klára
Mohlo by vás zajímat