Přírodní pleťové masky, díky kterým budete opět zářit!

7.11.2017

Cože, vaše pleť se nesměje? Že by ji zmohly ty nízké teploty? Nebo snad předvánoční shon, i když se ho snažíte brát s klidem? Sáhněte po pleťových maskách – jsou v těchto případech tou nejrychlejší dostupnou pomocí! Kde v PALLADIU najdete ty nejlepší? 

MASKY OD LUSH, SE KTERÝMI SE NEBUDETE NUDIT

Pokud si chcete při kompletním vyčištění pleti i trochu pohrát, vsaďte na želé pleťové masky z Lush (patro 0). Hlavní roli v 5 nových želé maskách hrají řasy. Masky jsou vyrobeny z extraktu z irského mechu, čerstvého ovoce, esenciálních olejů a čistících jílů. Na zimu je ideální Bunny moon s medem, který  je antiseptický a hydratující a s ošetřujícím nálevem z heřmánku a měsíčku lékařského ošetřující nebo Just to clarify, která obsahuje enzymatickou šťávu z papáji a bambus, který odstraňuje odumřelé kožní buňky.

Vedle nešlápnete ale ani s Birth of Venus, ve které se skrývá tonizující mořská voda, zklidňující levandule a heřmánek s vyrovnávající růží, či FOMO, která nabízí kalamínový prášek, který pleť čistí a zklidňuje a výtažky z růže, které ji pomáhají dostat do rovnováhy. Pro milovníky čajů je tu maska 1000 Millihelens, ve které najdete tonizující zelený čaj, stahující vilín virginský a rozjasňující jablečnou šťávu.

Jak tyto hravé masky používat?

Uždíbněte kousek želé, promněte v čistých, suchých dlaních a míchejte, dokud nevznikne pasta. Naneste na obličej a nechte působit 5 až 10 minut. Pak opláchněte teplou vodou nebo odstraňte ubrouskem. Při čekání se můžete zabavit cool videem, ve kterém uvidíte, jak se přírodní masky Lush vyrábějí.

 

Neméně zábavnou strukturu mají i čerstvé masky z Lush, které neobsahují žádné konzervanty. Proto je nezapomínejte uchovávat v ledničce! Proti zimním neduhům vaši pleť skvěle ochrání maska Brazened Honey. Ta probudí vaši pleť díky čerstvému fenyklu, zázvoru a koriandru. Tyto ingredience pleť detoxikují a povzbudí. Med zase působí antisepticky a skvěle pleť prohřeje. Po náročném dni naneste na tvář štědrou vrstvu masky, dejte si nohy nahoru a užívejte si tu vůni a pohodu.

 

 

3 KOUZELNÉ MASKY OD HAVLÍKOVY APOTÉKY

Tři přírodní masky, které vám vykouzlí dokonalou pleť za 3 minuty. Potřebujete dodat pleti vitaminy po ránu, nebo zamaskovat propařenou noc? Vsaďte na masky z Havlíkovy přírodní apotéky (patro -1). A jaké že to jsou?

1) Ranní tříminutová čisticí maska

Dokonale nastartuje vaši pleť do nového dne, dodá vitaminy a účinně hydratuje, čímž pleť získá na jasu a zdravém vzhledu. Ráno je pokožka málo hydratovaná a unavená. Důvodem je samočistící proces, během kterého pleť přes noc na povrch vyloučila nadbytečný maz, pot a nečistoty z předchozího dne. Ranní maska pleť po ránu vyčistí, hydratuje a vyživuje, čímž ji nastartuje na celý den.

 

 

2) Královská snídaně 

Chcete tu nejlepší snídani pro svou pleť? Vsaďte na tří minutovou ranní masku s avokádovým olejem, extrakty z mateří kašičky, rakytníku a šalvěje. Každé ráno hned po probuzení naneseme prsty na ještě neumytou pleť, necháme působit 3 minuty a zbytky smyjeme teplou vodou nebo setřeme ubrouskem.

 

 

3) Krásná slečna 

Tato maska je vhodná pro aktivní mladé slečny s problematickou a znečištěnou pletí, které si ale odmítají odepřít večírky. Jak to funguje?  Pleť po pobytu ve znečištěném prostředí či velkém městě se smogem potřebuje jedno – masku Krásná slečna, která během 3 minut detoxikuje a vyčistí od škodlivin usazených v pokožce, zmírní projevy akné a zánětlivých reakcí. Rozjasní pokožku. Výsledkem je hebká a rozjasněná pleť, odstranění zašedlého tónu, pleť je čistá a detoxikovaná.

 

ZIMNÍ RELAX S MASKAMI LAVERA

Zima je ideálním časem pro důkladnou hydrataci pleti, intenzivní pleťové kúry a v neposlední řadě různé detoxikační masáže, jako je například ruční lymfatická. Německá značka čisté přírodní kosmetiky připravila sérii pleťových masek nejen pro tyto dny. Přípravek je inovativně ve velmi praktickém dvojbalení. Už žádné vysychání – zužitkování beze zbytku. Lavera pleťové masky představují regenerující ošetření pro náročné – jsou plné těch nejlepších ingrediencí. Pro každý typ pleti Lavera vytvořila odpovídají druh masky. Čistí, hydratují, regenerují, zbavují vrásek.

 

 

Pro zimní čas je ideální především regenerační maska s brusinkami, arganovým a olivovým olejem. BIO brusinky jsou nabité antioxidanty a arganový olej má zjemňující a zpevňující účinky. Jako ochrana před nízkými teplotami je skvělá také hydratační maska s makadamovým a růžovým olejem a avokádem. BIO makadamový olej se rychle do pleti vstřebá a důkladně pečuje. BIO avokádo má zase posilující efekt. Zakoupit je můžete v dm drogerie markt (patro -2). 

Zdroj fotografií: PR, Pinterest

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
21.4.2013
Od Adéla