Dívčí piknik

18.7.2013

Blogerky PALLADIUM Blogu se spolu vydaly na piknik. Jak se obléct na lenošení v parku?

 
Sandra dala přednost pohodlí před stylem a ze strachu z brouků lezoucích pod sukni si oblékla koženkové legíny. Navíc si bude moci lehnout na deku bez obav o vlající sukni. Černou rozveselila tílkem se vzorem plážového lehátka. Červenobílé pruhy vás donutí se usmát snad pokaždé! Konzervativnější, ale stále velmi moderní, budou koženkové kalhoty například také v kombinaci se vzdušným černobílým topem. K tomu nazula nový model nikdy nestárnoucích Conversek s názvem Shoreline. Vzadu je na gumu, kterou buď můžete přešlápnout a nemusíte mít strach, že si zničíte a pokrčíte tenisky, nebo je jednoduše klasicky nazujete. Už žádné otlačené prsty! : )

 
Adéla zůstala u trendy bílé a zvolila bílou sukni s volánovým lemem a k ní ultra pohodlné tričko s vtipným nápisem. Outfit na relax v parku doplnila podobně jako Sandra koženými Converskami. Během opravdu horkého léta budou ale krásně vypadat také ploché páskové sandálky.

 
V létě je ochrana očí ještě důležitější než kdy jindy, a proto nezapomeňte na sluneční brýle! Zkuste třeba Ray Ban Clubmaster, je to skutečná klasika a sluší skoro každému typu obličeje.

 
Kromě očí nezapomínejte ani na svou kůži, ještě před odchodem z domova se namažte opalovacím krémem, aby se stihnul vsáknout a správně vás tak chránit. Vyzkoušejte například La Roche-Posay z Lékárny Palladium s ochranným faktorem 30.

 

piknik-divky6 piknik-divky4 piknik-divky3  divky-piknik5 piknik-divky2

 

Adéla má na sobě tričko a sluneční brýleTOPSHOPusukni z H&M, kožené Converse z Foot Locker.

 
Sandra má na sobě legíny a tílko H&MConverse Shoreline PERYsluneční brýle Ray Ban ClubmasterFOKUS Optik.

Sandra
Mohlo by vás zajímat