Podzimní romance – módní tipy plné ženskosti!

1.11.2018

Venku už pořádně přituhlo, ale to rozhodně neznamená, že byste se měly zahalit do černých šál a kabátů a půl roku módu neřešit. Listopad je naopak měsícem, ve kterém si můžete vyhrát s vrstvením a jít vstříc romantickým prvkům, které vám dodají na ženskosti a jemnosti.


# Maxi šaty

Sukní a šatů byste se ani s příchodem zimy rozhodně neměly vzdávat. Bohémské maxi šaty s květovaným potiskem z vás udělají vílu, která se nebojí vyčnívat z davu. Abyste přeci jen nezmrzly, jsou nezbytným doplňkem punčocháče a kozačky pod kolena, které zaznamenaly letošní podzim velký boom. Přes šaty si můžete obléci ještě huňatý svetr a pas vytvarovat širším páskem.

Dlouhé šaty tmavé a zelené, H&M (patro –1, 0). Hnědé šaty, Lindex (patro 0). Červené šaty,  RESERVED (patro 0). 

# Květy

Že květinové potisky patří jen na jaro? Tak na to rychle zapomeňte! Právě v pochmurném počasí rozzáří květinová sukně nebo vzorované doplňky každodenní šeď. Výrazná šála nebo čepice jsou navíc skvělou volbou, pokud si potrpíte na jednoduché tmavé kabáty. Nebojte se experimentovat a kombinovat klidně i víc vzorů najednou. Základní pravidlo zní, že drobné potisky ladí s těmi většími. Tedy velké dramatické květy snesou drobné leopardí potisky, ale ty už by neladily s jemnými malými kytičkami.

Šaty s květy, ESPRIT (patro +1). Náušnice, lesklý šátek a zimní čepice, Lindex (patro 0). Modrý šátek, Baťa (patro –1). Sukně, H&M (patro –1, 0).

# Romantické detaily

Kouzlo tkví v detailech! I drobné prvky dokážou celému outfitu dodat onu ženskost a ladnost. Kotníkové kozačky s mašlí, výrazná gumička do vlasů nebo volánky na rukávech jsou těmi drobnostmi, které ve výsledku udělají velkou parádu. Jemnými detaily můžete zženštit i jinak ryze pánský look. Například k oversize saku a boyfriend džínům se hodí boty na podpatku a kabelka s perličkami nebo chlupatým uchem.

Šaty a gumička, Lindex (patro 0). Kabelky a kotníkové boty, RESERVED (patro 0). Halenka a střevíce, H&M (patro –1, 0).

Foto: archivy firem, Shutterstock.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
17.1.2014
Od Thea
13.4.2015
Od Petera