Blog

O nás

Veronika a Hanka – The Czech Chicks

TCC

Jsme dvě módní blogerky, Hanka (blondýnka) a Veronika (brunetka). Před třemi lety jsme založily blog theczechchicks.com Jelikož tento blog vytváříme dvě, každá nabízí trochu jiný styl a pohled na módu. Najdete u nás nejen příspěvky o módě, ale také rubriky o cestování, módních trendech, kosmetických tipech či recenzích a v neposlední řadě články s tipy, kde dobře nakoupit, kde se dobře najíst či kde vycestovat na dovolenou. Minulý rok jsme také otevřely internetový obchod, který nabízí exkluzivní oblečení a doplňky z USA a Itálie.

 

Klára Tomková

Jsem studentka žurnalistiky, která miluje módu a vše kolem fashion magazínů, přehlídek a blogů. Proto také pracuji jako módní a lifestylová redaktorka a fotoeditorka. Inspiraci čerpám jak z ulice, tak z přehlídek a Instagramu. Mojí fashion ikonou je Gigi Hadid, jejíž styl je pro mě naprosto bezkonkurenční. Mimo módu miluju cestování, přírodu, dobré knížky a design.

 

Natálie Hrdá

Jsem módní a beauty redaktorka, která miluje nakupovaní a cokoliv je s módou spojené. U svých článků, ale i vlastního stylu se inspiruju zahraničními hvězdami, modelkami, blogery, ale i originálními lidmi a podniky všude kolem mě. Kromě módy nedám dopustit ani na kosmetiku, kde ráda objevuju beauty zázraky, které stojí za vyzkoušení. A právě pravidelnou dávku inspirace, tipů, rad a postřehů píšu i sem na PALLADIUM blog. Věřím, že každý může být trendy, šik a najít si svůj osobitý styl!

 

Eliška Krutáková

Jmenuji se Eliška Krutáková, momentálně studuji multimediální design v Kodani, ale moje srdce patří Praze. Jsem Eliza z blogu Style by Eliza, kde ráda píšu o módě, cestování, kde mají super kafe, nebo výborný tuňákový sendvič. Ráda se směju, maluju, chodím do Stromovky se psem, nebo se jen tak poflakuju po kavárničkách.