Čím o Vánoce obdarovat ty nejmenší?

14.12.2017

Že vánoční svátky patří dětem, na tom se určitě všichni shodneme. Není nic krásnějšího než rozzářené dětské oči při rozbalování vánočních dárků. Asi si říkáte, že vybrat dárek dětem je to nejjednodušší z vašeho vánočního seznamu. Ve své podstatě ano, ale stejně jako móda i dětské hračky podléhají trendům.

 

X’mas Ribou, Craftholic (patro -2). Vkládací kostka, Tchibo (patro -2), Dřevěná kačenka na tyči, Tchibo (patro -2), Chodítko, Tchibo (patro -2). Moje první knížka se zvířátky, Sparkys (patro -2). Kostky komín, Sparkys (patro -2).

Dárky pro nejmenší. Buďme upřímní, našim mrňouskům největší radost udělá balící papír a barevné stuhy.  Ale co bychom to byli za rodiče, kdyby jim Ježíšek nic nenadělil. Ideálním dárkem pro miminka i jejich maminky je luxusní plyšová hračka X’mas Ribou, která může být jak měkoučkým polštářkem, tak zároveň designovým doplňkem do dětského pokoje. Dáváte–li přednost hračkám vyrobeným z kvalitního dřeva, které jsou skvělou alternativou k moderním umělohmotným hračkám, obdarujte dítko sadou pestrobarevných kostek pro rozvoj motoriky. Pod stromečkem by podobně jako svetr od babičky neměla chybět kniha. Tak nezapomeňte ani na ty nejmenší.

A teď něco pro ty, kteří s napětím vyhlíží Ježíška z okna. Ouška mají napnutá, aby jim zacinkání zvonečku neuniklo, a v srdci schovávají malou obavu, jestli byli dostatečně hodní. Řeč je o těch, díky kterým prožíváme to právé kouzlo Vánoc a všichni opět věříme na Ježíška.

My First Baby Annabell® panenka novorozeně, Sparkys (patro -2). Baby Annabell, Botičky, Sparkys (patro -2).  BABY born® Klokanka, Sparkys (patro -2). Baby Born Deluxe Souprava zimní, Sparkys (patro -2). Dětský kočárek sporťák golfky, Sparkys (patro -2).

Každá malá holčička chce být taky maminka, jako je ta její. Přišla ta pravá chvíle nadělit jí pod stromeček její první miminko. Pokud už vaše princezna malou maminkou je, bude její miminko určitě potřebovat nové botičky nebo nový slušivý outfit.

Autodráha Carrera FIRST, Sparkys (patro -2). BRUDER 2090 Traktor Case CVX 170, Sparkys (patro -2). BRUDER 2430 Čelní nakladač LIEBHERR L574, Sparkys (patro -2). Hot Wheels Prémiové auto, Sparkys (patro -2).

Připravit ke startu, pozor, teď! Máte doma malého milovníka autíček? Ano, a nejen toho malého ? Potom by u vás doma neměla chybět autodráha. Dárek, který zaručí skvělou zábavu nejen pro děti, ale i dospělé. Nebo váš malý řidič dává přednost před rychlostí houkání hasičské sirény či je potřeba zorat pole? Aby mu šla práce pěkně od ruky, je třeba obnovit vozový park a pořídit nový bagr nebo traktor.

LEGO Friends 41314 Stephanie a její dům, Sparkys (patro -2). LEGO Friends 41322 Kluziště v zimním středisku, Sparkys (patro -2). LEGO Star Wars 75157 AT-TE kapitána Rexe, Sparkys (patro -2). LEGO Disney Princezny 41148 Elsa a její kouzelný ledový palác, Sparkys (patro -2). Lego Minecraft 21128 Vesnice, Sparkys (patro -2).

Co by pod vánočním stromkem rozhodně chybět nemělo, ať už jste chlapec nebo děvče, je určitě Lego.  Stavebnice určená všem od 1 do 99 let.  Můžete vybírat z nepřeberného množství motivů a témat. Holčičky si zamiluji svět LEGO® Friends, kde žijí v krásném městě pěti nejlepších kamarádů se spoustou milých zvířátek, o která je radost pečovat. Naopak kluci ocení LEGO® Star Wars™… které přichází z dávných časů ze vzdálené galaxie. S ikonickými sadami LEGO Star Wars si děti mohou postavit galaxii plnou neuvěřitelných dobrodružství. A jako bonus pro rodiče vám Lego zajistí pár klidných svátečních hodin, kdy vaše ratolesti budou zabrány do stavění svého světa plného fantazie.

Foto: archivy firem

Kačka
Mohlo by vás zajímat