Hola, hola, školní šatník volá…

3.9.2018

Je to neuvěřitelné, ale dva měsíce prázdnin jsou za námi a naše ratolesti zpátky ve školních lavicích. Ať už vaše kroky první školní den směřovaly s těmi nejmenšími do mateřských škol, a nebo už máte doma dítko školou povinné, nezapomínejte na to, že jen dobrá svačina nestačí. Pořiďte mu několik základních praktických kousků, které by v jeho „školním šatníku“ neměly chybět. 


ZÁBAVNÉ TUNIKY

Oblečení do školy by mělo být především praktické a pohodlné. Proto by každá malá i velká školačka měla být majitelkou vzdušné tuniky nebo košile. Jednou z výhod tohoto druhu svrchního oděvu jsou nepřeberné možnosti vrstvení. Zářijová rána nepatří k těm teplejším a proto stačí na košili hodit kožený křivák, lehký svetr nebo módní bomber. A v kombinaci s pohodlnými legínami nebo skinny jeans je casual outfit na světě jedna dvě.

Pruhovaná košile s nápisem, RESERVED (patro  0). Košile s fiží, RESERVED (patro  0). Dlouhá košile s potiskem, RESERVED (patro  0). Top s potiskem a oušky, Lindex (patro 0).


PRAKTICKÉ PUNČOŠKY

Mezi další módní vychytávky, ktere oceníte především při chladných ranních cestách do školy, rozhodně patří punčochy a podkolenky. Podobně jako u bundiček, je odpoledne stačí v šatně rychle stáhnout a strčit do aktovky, a hurá za sluníčkem na dětská hřiště. Už asi před sebou vidíte své děti koulet očima při pouhé zmínce o punčochách. Ale nebojte, nabídka je široká, a určitě si vybere kdejaký rošťák či parádivá princezna. A nakonec ještě rádi vezmou veselé punčochy na milost.

Vzorované punčochové kalhoty, Lindex (patro 0).  Ponožky s protiskluzovým povrchem, Lindex (patro 0).  Punčochové kalhoty,  Lindex (patro 0).  Dívčí punčochy soft, Calzedonia, (patro 0). 


POHODLNÉ SVRŠKY

Pruhy, tečky, nápisy, pohádkové postavy, zvířecí motivy a mnoho dalších vzorů najdete na praktických trikách s dlouhým rukávem nebo lehkých svetrech či mikinách. Jedná se o basic kousek, který se stane stálicí v šatníku vašeho „mladého pána“. Proto byste konkrétně zde měli dbát na kvalitu materiálu. Známe přece pány kluky a jejich proběhané přestávky. A mokré studící tričko nikomu soustředěnost v hodině matematiky nepřidá.

Tričko s dlouhým rukávem, Lindex (patro 0). Tričko s dinosaurem, Lindex (patro 0). Boys` T-Shirt, RESERVED (patro  0). Vzorované tričko, Lindex (patro 0). 


POHODLNÁ OBUV

To už ti jsou zase malé? To je věta, se kterou se káždá máma potkává několikrát do roka. Na ničem jiném jako na obuvi není tak vidět, že dítě vyrostlo. Ale přesto všechno by, nejen děti, měly vlastnit minimálně 3 páry bot. Nejde jen o to, že ne všechny boty se hodí do školy, na fotbal nebo do divadla, ale především protože častým nošením jednoho páru bot dochází k jejich rychlému sešlapání a bota se stává nevhodnou k nošení.

Kotníkové tenisky, RESERVED (patro  0). Tenisky s kožešinou, RESERVED (patro  0). Třpytivé tenisky, RESERVED (patro  0). Lakované polobotky, RESERVED (patro  0). 


TAŠKY, DO KTERÝCH SE VEJDE VŠE

O tom, že vybrat vhodnou školní aktovku je náročné, ví své každý správný rodič. Proto si vždy nechme poradit od odborníků. Nezapomínejme ale ani na aktivity, kam docházejí vaše děti po škole. Sportovní kroužky, hodiny hudby, dramaťák nebo výtvarka. To znamená svačina, peněženka, klíče a mnoho dalších propriet. A to musí vaše děti někam dát. Vyražte s nimi tedy do obchodů na lov toho správné batůžku nebo tašky. Možností je nepřeberné množství, proto nechte výběr raději na nich samotných.

 Kabelka listonoška, RESERVED (patro  0). Children`s rucksack, RESERVED (patro  0). Plyšový stahovací vak, RESERVED (patro  0). Batoh s nášivkami, RESERVED (patro  0).  


COOL BACK TO SCHOOL

Zpříjemněte dětem nástup do školy, vezměte je ve čtvrtek 6. září 2018 od 14 h do 18 h PALLADIA na super akci, kterou bude moderovat KAREL KAŠÁK. Čekat tu na ně bude parkour workshop a exhibice s TARYM, DJ KAO OUI. Pro milovnice beauty je na programu workshop LUSH s ADELE BRANDI a KATUŠ TOMÍČKOVOU make-up styling se značkou BENEFIT. A pokud máte doma herního nadšence, úsměv na tváři se mu určitě objeví v prodejně JRC v Game zoně, kde bude k  dispozici zbrusu nová hra Spider-Man na PS4. A na každé cool party nemůže chybět cukrová vata zdarma a slevy a speciální nabídky v obchodě, tak doražte! Více na webu PALLADIA.

 

 

 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat
13.4.2014
Od Filipa