MALL STYLE 32

26.4.2016

Zákazníci PALLADIA opět dokázali, že jim styl není cizí. A zatímco si vybírali nové kousky no svého trendy šatníku, my jsme pro vás zachytili jejich inspirativní „shopping“ outfity. Aprílové počasí si s námi pěkně zahrává. Jeden den je na letní bundičku a ten druhý je nezbytné vytáhnout zimní kabáty. A jak se s výzvou počasí poprali naši zákazníci? Posuďte sami…

# Stylová karkulka

Hned v úvodu naši pozornost upoutala slečna ve výrazném oversized červeném kabátu. Vyvážený look dokazuje, že barev se netřeba bát! Přestože obléci si teplejší vršek v chladnějších jarních dnech se ještě rozhodně vyplatí, počasí již dovolilo obout si místo kozaček bílé „Conversky“ (Office Shoes, patro -1). Kultovní tenisky jsou letitými módními stálicemi, se kterými nikdy nešlápnete vedle.

 

11

 

# V jednoduchosti je krása

Lidé se často domnívají, že proto, aby byli v kurzu, je zapotřebí složitý vystylovaný look plný nepohodlných extravagantních prvků. Opak je však pravdou. Mladý sympatický pár dokazuje, že i s málem se dá udělat velká paráda. Slečna vsadila na nestárnoucího koženého křiváka v kombinaci se sportovními teniskami Nike (Foot Locker, patro 0). Její partner nezůstal s koženou bomber bundou pozadu a doplnil look o tmavě zelenou košili. Outfit páru působí nenuceně stylově a hlavně velmi pohodlně.

55

# Jen černá to může být

Každá žena nám dá za pravdu, že v černé barvě se cítí štíhle a přitažlivě. Možná právě proto vsadila krásná slečna na celočerný look doplněný o barevný náhrdelník. Odvážné prvky, jakými jsou krajkovaný crop top či kožené kalhoty, nepůsobí díky povedenému zkombinování vulgárně – ba naopak elegantně a žensky. Podobné kousky hledejte například v obchodech MANGO (patro +1) či Lindex (patro 0). Inspirujete se a doplňte váš oblíbený tmavý outfit o jeden výraznější barevný prvek, který vás zaručeně rozzáří. Může jít o kabelku, boty, náhrdelník nebo jiný nepřehlédnutelný doplněk.

33

 

# Trendy v hlavní roli

Pokud byste si z módní sezóny jaro/léto 2016 měla odnést jen dva trendy, byly by to ty, které nám slečna v khaki outfitu skvěle demonstruje. Tím prvním je šněrování. Není hollywoodské celebrity, která by tomuto šmrncovnímu prvku nepodlehla. V obchodech H&M (patro -1,0) naleznete sexy šňůrky na tričkách, body, šatech i svetrech. Druhým nezbytným kouskem, na který narazíte u každé módní blogerky, je bomber bundička. Ta je nejen stylová, ale i nesmírně praktická. Je proto ideálním kouskem na jaro. Je jen na vás, jestli si ji pořídíte v khaki, modré, černé či růžové – nosí se v každém odstínu!

44

 

# Šik umělkyně

Mladé studentky dokazují, že šedá rozhodně není nudná! Zatímco jedna jakoby si půjčila košili od svého kluka, druhá naopak vsadila na holčičí áčkovou sukni. No a bomber bunda samozřejmě nesměla chybět. Jak je vidět letos se bez ní neobejdete. Pokud však chcete být originální, popusťte fantazii a dejte šanci potiskům. Velký výběr naleznete například v britské prodejně TOPSHOP (patro +1).

22

 

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat