Městskou eleganci i nespoutaný styl, to vše najdete u této značky!

3.9.2018

MOHITO je značka pro mladé ženy, které oceňují nekonvenční městskou eleganci. Pokud jste kreativní, svobodná a sebevědomá, jsou kolekce plné originálních módních trendů jasnou volbou. Trendy světových přehlídek ještě nikdy nebyly tak dostupné.


Kolekce podzim/zima 2018 se nese v duchu boho stylu s akcenty nespoutaného rocku. Spojení něžné krajky, sytých barev, květinových potisků a výrazných doplňků je sebevědomé a cool. Kolekce je symbolem ženy, která miluje klasické kousky, oživené nečekanými detaily a trendy střihy.

# COOL OFFICE

Kdo říká, že modely do práce musí být usedlé a nudné? MOHITO jde proti proudu a dokazuje tak, že i kancelářské kalhoty dokážou být díky výrazné sponě na pásku stejně svěží jako oversize blazer s retro kostkou. Žhavým trendem jsou také outfity tón v tónu a nepřehlédnutelné dioptrické brýle, které budou s pýchou nosit i ty, pro které slouží pouze jako módní doplněk.

# DOPLŇKY HRAJÍ PRIM

Nebojte se objevit sílu doplňků. Dodají jiskru i jednoduchému outfitudají se libovolně kombinovat a vytvářejí tak stále nové modely. Letošní podzim vám nesmí chybět výrazné náušnice se střapci, nebo zlaté kruhy a vedle nešlápnete ani s šátkem, který můžete uvázat šmrncovně kolem krku, ležérně kolem culíku nebo nápaditě na ucho kabelky.

# KLASIKA, KTERÁ NEZKLAME

Ať už se trendy mění jakkoliv, symbolem podzimu vždy byly a budou hřejivé tóny hořčičné a vínové, kostky na košilích i šatech, nebo květiny v temných tónech. Neváhejte proto zkombinovat oblíbený kousek z minulého roku se žhavou novinkou, která ho v mžiku oživí. Co takhle zkrácené culottes kalhoty nebo vyšívané psaníčko? Je tolik nejen módních důvodů, proč si letošní podzim rozhodně užijete!

Foto: archivy značky MOHITO

Natálie
Mohlo by vás zajímat
22.3.2014
Od Lucie