Get the SJP look!

23.4.2015

Před měsícem oslavila své padesáté narozeniny. Drobná, pouze sto šedesát centimetrů vysoká představitelka novinářky Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker, z fenomenálního seriálu Sex and the City, zraje jako víno a má skvělý styl! Potvrzuje to nejen každoročně v noblesních robách na červeném koberci během předávání filmových cen Oscarů, ale i v průběhu roku v běžných outfitech, když jde jen tak nakupovat nebo na procházku se svými dětmi. 

Vášnivé milovnice legendárního seriálu Sex ve městě a její hlavní postavy, bohužel, zklamu. Nezávislá a bezmezně emancipovaná Carrie totiž s její ztvárnitelkou nemá téměř nic společného. Říkáte si, že přece musí mít doma svou velkou šatnu a botník o rozměru dvacet metrů čtverečních a tam božské, ale přitom tak nemožně drahé, páskové Manolky!

Sex and the City 2

Pravdou je, že Sarah Jessica Parker je v posledních letech především milující matkou, která si sem tam odskočí do filmu střihnout nějakou roli, tu a tam poskytne rozhovor do časopisu (jako například nyní do aktuálního květnového vydání Harper´s Bazzaru – k dostání je v trafice Relay v PALADIU na patře -2).

SJP_Harpers Bazaar

To však nic nemění na tom, že si stále drží svůj styl! Pro svou vášeň k józe má i ve svém věku skvělou postavu, a tak není divu, že vypadá prostě perfektně! A padesát by jí rozhodně nikdo nehádal.

Zaostřeno na street style!
Honosné hvězdné róby, ve kterých se celebrity ukazují na nejrůznějších akcích, jsou pro naše zraky „obyčejných smrtelníků“ bezesporu úžasnou podívanou. Ale ještě více zajímavý a skutečný je každodenní šatník, který teprve vypovídá o charakteru člověka. Můžeme tedy tajně děkovat paparazzi za jejich odvedenou práci 🙂

Sarah Parker si potrpí především na komfort a praktičnost. Nosným pilířem jejího každodenního šatníku jsou slim džíny, které kombinuje s elegantními a ležérními kousky nebo s vyloženě těmi sportovními. Moc dobře ví, co jí sluší a lichotí její postavě. Vášnivě miluje nakupování kabátů pro všechny roční období, u nichž sleduje především kvalitu a trendovost. Není proto divu, že na nákupy vyrazila v kimonovém kabátu, který je momentálně must have sezóny. Oblíbeným kouskem je kostkované pončo, které zažilo po uvedení na trh značkou Burberry téměř okamžitý „out of stock“! Brusinkové peep-toes skvěle ladí s celým outfitem a podtrhují rozevlátost této znalkyně sexu.

kolaz-SJP

koláž-SJP

Z leva: Modrý kabát, Marks & Spencer (patro 0, +1). Zelený svetr, TOPSHOP (patro +1). Džíny, H&M (patro 0, -1). Hnědé tenisky, ECCO (patro +1). Pončo, TOPSHOP (patro +1). Pruhované tričko, H&M (patro 0, -1). Páskové boty, TOPSHOP (patro +1). Béžový kabát, Tally Weijl (patro -1). Brýle, Eiffel optic (patro 0). Šedivé džíny, MANGO (patro +1). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Balerinky, PERY (patro -2). 

Potrpíte-li si na ležérní styl a kombinace tzv. z rychlíku, pak pro vás bude SJP ideální inspirací!

Zdroj fotografií: vogue.com, instyle.co.ukfashionweekdaily.com, pinterest.com, realstylenetwork.com, Carrie Bradshow on FB

Peter
Mohlo by vás zajímat