Mall Style 56 – Babí léto

31.8.2018

Teplotní rekordy už konečně přestaly padat, a tak jsme se s chutí vydali prozkoumat, jaké outfity oblékly návštěvnice PALLADIA ke konci léta. O poslední módní trendy rozhodně nebyla nouze! Tak se s námi pojďte podívat, v čem vyrážely nakupující za slevami, či už podzimními úlovky tentokrát.


Pruhy

Tento vzor nevyjde z módy jednoduše nikdy. Slečna, která se nám svěřila, že dělá modeling, doplnila cool pruhovaný vršek o černou minisukni. Vzhledem k délce jejích nohou to byla dozajista skvělá volba! Celý look dotváří tzv. ugly shoes, které jsou fenoménem poslední doby. Že jste o nich ještě neslyšeli? Jedná se o tenisky s výraznou podešví, které si můžete pamatovat z devadesátých let. Ty byly nevkusné tak dlouho, až s nimi začali designéři ironicky pracovat, a staly se hitem.

V jednoduchosti je síla

Kombinace černé a černé prostě nikdy nezklame. Stejně tak jako off shoulder střih, který každé z nás okamžitě dodá na ženskosti. Slečna doplnila černé šaty chlupatými pantoflemi, které proslavila Rihanna ve své kolekci pro Pumu. My dáváme 10 z 10! Pantofle jsou cool a víte, jak musí být pohodlné?

 

Black and white

Pokud vás už barvy a květinové vzory po létu omrzely, vsaďte po vzoru této slečny na černobílou kombinaci. Vedle nešlápnete ani s kabelkou, či batohem s třásněmi, které ve vás budou vkusným způsobem vyvolávat vzpomínky z letních festivalů. Velký comeback zažívají také scrunchies – velké sametové gumičky. Ty můžete nosit jak ve vlasech, tak jako náramek stejně jako tato nakupující.

 

Bez ledvinky ani ránu

Poslední dvě slečny vsadily na absolutní hit letošního léta – ledvinky! Tento módní comeback zcela ovládl jak přehlídková mola, tak ulice. Pokud tu svoji ještě nemáte, tak hurá pro ni. Třeba ji ulovíte ve slevách! Můžete ji nosit jak kolem pasu, jako naše modelka, tak přes rameno. Tato slečna doplnila ledvinku elegantními kalhotami a my jsme z té kombinace naprosto nadšeni!

 

Slečna s ledvinkou č.2 vsadila na sportovní look. I k němu sedí symbol 90. let dokonale. Že tuhle éru slečna miluje, dala najevo i cool tričkem s nápisem „Awsome 90’s“. Pohodový look doplnila roztrhanými džíny a Vanskami, které jsou naprostým evergreenem.

 

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
18.12.2013
Od Šárky