Znáte místo, kde boty milují stejně jako vy?

31.3.2018

Každý módní nadšenec moc dobře ví, že do nové sezóny se musí vykročit pravou nohou a v čem jiném než v nových botách! Pokud se i vám sbíhají sliny nad trendy teniskami, šmrncovními oxfordkami nebo lodičkami, je prodejna PERY tím pravým místem pro vás.


V prodejně PERY najdete obuvi značek, jako je minimalistický Vagabond, nadčasový Tamaris, rebelský Replay, legendární Converse, hravý Pepe Jeans, trendy So Real by Pery, pohodlný Crocs a mnoho dalších. Svou oblíbenou značku bot, ale i kabelek, pásků nebo peněženek si tak najde opravdu každý.

Jaro v mini i maxi stylu

Na své si letos přijdou milovnice minimalismu a nestárnoucích kousků, ale i ty z vás, které se nebojí být vidět! V kurzu jsou totiž třpytky, zdobení, zvýšená podrážka a jiné aplikace, ale také elegantní pánský look nebo vychytané podpatky.

# Čas zazářit

Se třpytkami si vyhrála především značka Replay, která nabízí tenisky kombinující hned několik textur. Zářící flitry a něžný satén spolu právě díky své odlišnosti skvěle ladí. Takový kousek si stačí obléct k jednoduchým džínům a tričku a hvězdný look je rázem na světe.

# Sexy a v pohodlí

Tamaris se zase vydal naproti ryze ženské záležitosti. Kolekce Heart & Sole je určená pro ty z vás, které nosí podpatky každý den a na každou příležitost. Zní to jako mučení? Díky speciální vložce, kterou mimo jiné vymyslela žena, Ellen Haselaars, se budete i po celém dnu na vysoké noze cítit jako v teniskách. Vložka rozloží tlak chodidla pravidelně, podpoří přirozenou klenbu chodidla a zredukuje bolest tvořenou při dopadu na přední část chodidla. Tohle jaro se prostě nese v duchu rafinované ženskosti! 

# Vkusně a ladně

Pokud si na výrazné zdobení a ulítlé módní výstřelky nepotrpíte, pak si s novou kolekcí elitní značky Vagabond padnete do oka. Pohodlné kožené boty si můžete vychutnat v trendy slip-on nazouvácích, elegantních mokasínech nebo třeba preppy oxfordkách. Základem jsou neutrální tóny béžové, šedé nebo černé, ale i něžnější pastelové odstíny. Jednou z největších výhod jednoduché přesto originální obuvi Vagabod je jejich variabilita. Jednoduše řečeno – jednou si je vezmete na sebe a budete je chtít nosit každý den! 

Foto: archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat