Hairstyle 2018: Ofiny, boxer braids a růžová vládnou sezoně

1.4.2018

Jaké barvy vlasů a typy střihů ovládnou letošní jaro a léto? Tato sezona se ponese ve znamení extravagantních barev, ofin a copánků. Pojďme se podívat blíže na to, co si pro nás vlasový experti připravili!


Experimentujte!

Pokud máte chuť experimentovat, pusťte se do toho! Letošní barvu vlasů ovládá celá škála pastelových barev. Brunetkám doporučujeme vyzkoušet fialové ombré, blondýnkám zase něžné odstíny modré a růžové. Skvělým řešením při hledání toho správného odstínu jsou vymývatelné barvy Colorista.

Vymývatelné barvy a spreje L’ORÉAL PARIS Colorista, dm drogerie markt (patro -2). 

Bangs!

Jak už tomu tak bývá, hollywoodské krásky jsou zase v předstihu. Andílci Victoria’s Secret si již ke konci roku ustřihly cool ofinu. A to snad úplně všechny! Pozadu nezůstala ani hvězda 50 odstínů Dakota Johnson. Ofiny fungují skvěle s mikádem i s delšími vlasy. V plné síle se vrátily jak ty něžné, tak ty pořádně husté. Nebojte se také rozcuchů, které ofině dodají šmrnc. Pokud si vlasy barvíte nebo ofinu budete žehlit, dopřejte jim chvilku odpočinku s novou kúrou od Lush. Olejové masky jim dopřejí hloubkovou hydrataci, takže budou připravené na všechno, co na ně chystáte 😉

Rozpustné masky,  Lush (patro 0).

Zapleť to!

Copánky letí, a to ve velkém! IN jsou jak dva boxer braids, se kterými zabodujete na fesťáku i ve škole, tak nespočet dalších trendy kreací s copánky. Také zapletené vlasy milujete, ale nevíte, jak účesy s nimi vytvořit? Tak to jste na správném místě. Máme pro vás super návody od kanadské blogerky Alanny. Na svém YouTube kanálu Alanna Durkovich sdílí nespočet tutoriálů, jak na cool zapletené účesy a to i když máte mikádo! Potřebovat bude pak jen kvalitní lak, díky kterému účes vydrží celý den.

Šampón pro lesklé vlasy, Yves Rocher (patro 0). Olej pro uhlazení nezkrotných vlasů, Kiehl’s Since 1851 (patro +1). Lak na vlasy s extra fixací, Syoss, dm drogerie markt (patro –2). 

Klára
Mohlo by vás zajímat