Get St. Valentines look podle Olivie Palermo

13.2.2016

Týden plný lásky a srdíček všude okolo je tady. Slavíte den svatého Valentýna, nebo si raději počkáte na První máj? Ať tak či onak – připravila jsem pro vás inspiraci, co na sebe na rande s vašim nejmilejším. Tentokrát nahlédneme do šatníku krásné Olivie Palermo. Ženy, která nechybí na žádné módní události a její styl je vždy dokonalý.

Denní outfit s dotekem červené 

Máte s vašim přítelem jen rychlý oběd během dne? I tak si můžete užít dotek červené a dát tak najevo kousek valentýnské nálady. Pořiďte si lehkou sukýnku jako Olivia a doplňte ji teplým rolákovým svetrem, ve kterém vám bude příjemně i v české zimě. Olivia sice zvolila sukni střídmějšího vzoru – já však narazila na flitrovanou variantu v MANGU a bylo jasno. Díky kontrastu se svetrem si ji můžete dovolit i během dne. Nezapomeňte na lehký červený detail – jako Olivia u svých podpatků. Vy můžete zapátrat alespoň po psaníčku.

Denní outfit .001

Flitrovaná sukně a červená kabelka, MANGO (patro 1). Bílý svetr a kotníčkové boty, H&M (patro 0 a -1). 

Květovaná romantika  

Není nic romantičtějšího než květinový potisk. Že si jej šetříte až na léto? Není to škoda? Zvolte květy na tmavším podkladu a doplňte černými punčocháčemi. Kam pro ty nejlepší? Rozhodně do prodejny Tezenis (patro -1).  Bát se nemusíte ani netradičního doplňku v podobě stříbrných botiček a výrazného šperku. Aby vám nebylo chladno, doplňte jednoduchým sáčkem, nebo třeba vestičkou.

květy.001

Květované šaty a sáčko, H&M (patro 0 a -1).  Stříbrný náhrdelník a balerínky, Mango (patro 1). 

Malé modré 

Malé černé jsou klasikou pro spoustu večerů. Co to ale zkusit s malými modrými. Stejně jako Olivia sáhněte pro slavnostnější variantu s lesklými třpytivými detaily. Já zahlédla v MANGU šaty s ozvláštněnými rameny. Doplnit můžete populárními vázacími botičkami, které zaujmou od prvního okamžiku. Nezapomeňte na třpytivý detail na psaníčku.

malé modré třpyt.001

Modré krátké šaty a černé zavazovací boty, MANGO (patro 1). Stříbrná kabelka, Baťa (patro -1). 

Třpytivá od hlavy až k patě 

Hledáte outfit, který je méně tradiční, ale přesto nositelný? Zkuste sáhnout po šortkách. Pro speciální den se nemusíte bát vybrat i nějaké výraznější – třeba s flitry z H&M. Olivie se nebojí kombinovat různé (i výrazné) vzory. Zkuste to po jejím vzoru a i vy vyzkoušejte k flitrům výrazný vršek. Sáčko, bundička nebo kimono s korálky vás bude bavit. Pokud tolik odvahy nemáte, zkuste doplnit šortky třeba sáčkem červené barvy nebo bomber jacket s potiskem.

flitery.001

Černé kraťasy a bílá jednoduchá halenka,  H&M (patro 0 a -1). Sametové kimono s korálky, Mango (patro 1). 

Zdroj úvodního obrázku: oliviapalermo.com

Peter
Mohlo by vás zajímat