Inspirováno newyorským Fashion Weekem

2.10.2014

Atmosféra newyorského Fashion Weeku je nepopsatelná! Všude se to jen hemží fotografy, kteří se snaží zachytit ten nejlepší snímek své oblíbené celebrity, blogera nebo prostě jen někoho, kdo je dobře oblečený. Co kdyby to byl někdo důležitý? My letos měly tu čest a zúčastnily jsme se tohoto šílenství v New Yorku. Město jako takové (a ještě v tom nejmódnějším období roku) nám poskytlo tolik inspirace, že bychom z ní chtěly trochu předat i vám!

Připravily jsme si pro vás tři stylingy inspirované tím, co jsme vypozorovaly, že na fotografy vždycky platí! Jak se tedy stát středem pozornosti všech přítomných objektivů?
 1. Minimal chic. Občas není potřeba se zas až tak snažit. Když víte, co vám sluší, stačí si vyhrát s jednoduchostí. Midi sukně ve skutečnosti vypadá velmi žensky, zdobené korálkové psaníčko dost rafinovaně a ploché pánské polobotky tomu dodávají ten potřebný rebelský nádech a hlavně – jsou praktické!! Běhat celý den na podpatcích je sice super fashion, ale říká si to o pořádnou spotřebu náplastí!
1_2 1_1 1_3

RESERVED (Patro 0) – sukně, C&A (Patro -1, 0) – tričko, F&F (Patro 1) – psaníčko, Baťa (Patro -1) – boty

2. Effortless (but not without effort). I ty nejšílenější kombinace často přebije na první pohled klasika. Padnoucí bílá košile, kalhoty, které ale vynikají zajímavým vzorem a jednoduché lodičky. Když se nosí s úsměvem a doplní se o výraznou rtěnku, která se stane tím nejlepším doplňkem, nic se nemůže zkazit.
2_1 2_2 2_3

C&A (Patro -1, 0) – kalhoty, Orsay (Patro 0) – košile, TOPSHOP (Patro 1) – kabelka, H&M (Patro 0, -1)– boty, doplňky, M·A·C Cosmetics (Patro -1)– rtěnka, odstín Ruby Woo

3. Over the top. Snad nejzaručenější způsob, jak na sebe strhnout pozornost je udělat ze sebe módního papouška. Čím více to hraničí s obrovským průšvihem, tím lépe! Pokud si na takový look troufnete, odvahu do kapsy a vrhněte se do toho po hlavě! Mixujte vzory, barvy, materiály a střihy! Hodně štěstí a hlavně – nacvičte pózu! Bleskům fotografů totiž neuniknete!
3_2 3_4

3_1

RESERVED (Patro 0)– svetřík a boty, F&F (Patro 1)– kraťasy, MANGO (Patro 1) – sako

Teď už víte, jak se zaručeně neztratit na jakémkoliv Fashion Weeku, ne jen na tom newyorském 😉 Určitě se ale tyto tipy a styly dají využít i na jiné příležitosti nebo i v každodenním životě! Který se vám líbil nejvíce?

Peter
Mohlo by vás zajímat
30.8.2017
Od Kláry