Vyšší level požitkářství

23.10.2017

Na zimě miluji ty chvilky, když přijdu vymrzlá domů a zachumlám se s horkým čajem pod deku. Myslím si, že mi dáte ale za pravdu, že vyšší level požitkářství je už jen horká vana plná bublinek a dobrá knížka v ruce. Proto vždy, když uhodí první noční mrazíky, začnu zjišťovat stav svých koupelových propriet a rychle doplňuji zásoby.

Bain aux Plantes Tonic, SEPHORA (patro 0). Deep sleep bath soak, DOUGLAS (patro -1). Tělový balzám Bílá vanilka, Yves Rocher (patro 0).

Nevím, jak to máte vy, ale na moji beauty hodinku vždy přijde řada, až když se celý byt utopí ve tmě a tichu. Proto jsem si oblíbila Deep sleep bath soak. Sůl do koupele  v moderním pojetí. Hýčká tělo a zklidňuje smysly. Kombinace levandule, vetiveru a heřmánku podporuje dobrý spánek a zároveň hydratuje vaši pokožku. A abychom vše doladili ke 100% dokonalosti, stačí si jen nalít sklenku vychlazeného prosecca.

Abraka dabra, Havlíkova přírodní apotéka (patro -1). Gentle Hair & Body Wash, Kiehl´s Since 1851 (patro +1). Jemná pečující koupel s ovesným výtažkem a mandlovým olejem, Manufaktura (patro -2).

Večerní koupání je pro děti každodenním rituálem, na který se těší celý den. Proč jim ho tedy nezpříjemnit kapkou koupacího elixíru a říct čarovná slůvka Abraka dabra. Vždyť každá máma, když připravuje večerní koupel pro své dítko, si pomyslně oddychne, protože po koupání následuje už jen pohádka a pak hurá do říše snů.

Někdo může namítnout, že vana je nuda. Ztráta času, a že sprcha stačí. Každý to máme jinak. Já se ale hrdě hlásím ke skupině vanomilů. A myslím si, že sprchoušové nikdy nevyzkoušeli koupelové pěny a bomby od Lush☺. Kdo jednou na vlastní oči zažije chameleonskou kouzelnou proměnu, která nastane při spojení bomby s vodou, už nikdy neodolá. Obvzlášť, když se v dřevěných krabičkách v obchodě objeví limitky.

Luxury Lush Pud, Lush (patro 0). Christmas Sweater Lush, Lush (patro 0). The Snowman, Lush (patro 0).

Hlavou vám teď proběhla myšlenka na horkou vanu, ale musíte ještě vymyslet vánoční dárek bratranci z druhého kolena a vždy nabručené tchýni? Ale vždyť už jste na to přišli, mýt se přece musí každý.

Zdroje fotografií: Shutterstock, archiv firem, pinterest

Kačka
Mohlo by vás zajímat
2.5.2017