Sweather Weather

23.10.2017

Chladnější rána cestou do práce a z práce už opravdu vyžadují pořádné vrstvení. A od toho jsou tu svetry. Krátké, dlouhé, černé, barevné, vlněné, kašmírové, mohérové. Noste je, jak chcete, noste jich hodně a nebojte se je různě kombinovat. Čtěte dál – poradíme vám, po jakých tuto sezonu sáhnout!

Černý svetr s velkými volány, Lindex (patro 0). Černý svetr na zavazování, ESPRIT (patro +1). Červený svetr, H&M (patro -1 a 0). Tmavě modrý svetr, MANGO (patro +1).

 Už v létě vedly na plné čáře trendu volány, a na podzim tomu není jinak. Nebojte se přejít z rovných rukávů na volnější a dodejte tak Vašemu outfitu elegantní šmrnc. Hrajte si se zavazováním a dlouhé rukávy povytáhněte z koženého křiváku, nebo si vezměte v teplejším dni svetr místo bundy a nechte volné rukávy vlát ve větru.

Šedý svetr, H&M (patro -1 a 0). Červený svetr, H&M (patro -1 a 0). Zelený svetr, Lindex (patro 0).

Pokud nejste fanouškem šál, zachumlejte se do měkoučkého svetru až po uši. Kupte si klidně o číslo větší a užívejte si jeho oversize efekt. Vytáhněte k němu kotníkové kozačky na malém podpatku a prodlužte tak o malinko svou siluetu, budete se cítit mnohem líp. Jestli ale máte prostornější boky, nesnažte se je zakrýt velkým svetrem, naopak. Oblečte si ten do pasu a zvýrazněte horní část těla volány.

Červený svetr, MANGO (patro +1). Oranžový svetr, MANGO (patro +1). Růžový svetr, RESERVED (patro 0). Modrý svetr, MANGO (patro +1).

Letos nechte minimalistickou černou schovanou v šatníku a pověste na ramínka nové barevné kousky. S barvou listí se totiž zbarví i ulice. Červená, oranžová, sytě modrá, smaragdově zelená i starorůžová. Na jakou si jednoduše vzpomenete a máte zrovna chuť, oblečte ji. Například ve formě svetru, jen tak k džínům. Prozáříte nejen kancelář, ale i šedivý den za oknem.

A dobrá zpráva nakonec – využijte slevy a výhodné nabídky v pátek 24. 11. 2017 v PALLADIU na Black Friday. Doplňte si svůj šatník novými trendy svetry za výhodné ceny. Budete tak celou zimu trendy a hlavně v teple!

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Eliška
Mohlo by vás zajímat