Chce to klid a nohy v teple…

22.10.2017

Ruku na srdce maminky. Každá z nás, když se z ultrazvuku dozvěděla, že čeká holčičku, začala plnit prádelník své princezny nepřeberným množstvím šatiček. A proto je nám maminám na podzim moc líto, že léto je nenávratně za námi. Se slzou v oku ty miniaturní modýlky ukládáme do krabice a s pochmurnou náladou vyražíme na lov hřejivých mikin a zateplených kalhot.

Krátká semišová sukně, H&M (patro -1 a 0). Vyšisovaná džínová sukně, Reserved (patro 0). 

Moje první kroky vedly do obchodu s punčochovým zbožím, protože ani já máma se ještě nechci loučit s mojí oblíbenou jeansovou sukní, která se mnou prožila skoro celé léto. Nehledě na to, že jsem si před pár dny svoji sbírku rozšířila o novou pudrovou semišovou krásku.

Punčochové kalhoty se zvířátky, Lindex (patro 0). Pletené punčochové kalhoty, Lindex (patro 0). Punčochové kalhoty, Lindex (patro 0).

Až v samotném obchodě jsem si uvědomila, že punčošky se nevyrábí jen na “velké” holky, ale především pro ty malé. Z vystaveného stojanu se na mě smály jedny hezčí než ty druhé. Nebylo tedy možné pořídit pouze jedny. 

Dívčí punčochy soft, Calzedonia (patro 0). Punčcohy s imitací nadkolenek s kocourem a s mašlí, Calzedonia (patro 0).

„Negližé“ pro holčičky vybráno. A teď něco pro nás, mámy, abychom při procházkách s kočárkem nezmrzli. Každá z nás automaticky sáhne po černých, ale není to nuda? Vedle na polici se vyhřívají punčochy kočičí, jen zamňoukat. S kočkama v ruce jsem se otočila zpět k dětské kolekci a v košíku mi vrní i koťata. Jaká máma, taková dcera.  Znáte to ?:)

Dívčí punčochy soft, Calzedonia (patro 0). Punčcohy s imitací nadkolenek s MINNIE ©DISNEY a s mašlí, Calzedonia (patro 0).

Maminky, neumíte si představit tu radost. Až budete tu krabici moct opět otevřít a pár teplejších kousků zase vrátit na ramínko v dětském pokoji. 

    Šaty MICKEY MOUSE, RESERVED (patro 0).

Zdroje fotografií: archivy firem

Kačka
Mohlo by vás zajímat