Listopadová romance – móda plná květin a ženskosti

3.11.2017

Podzim rozhodně není šedivý! Naopak je plný barev a květinových motivů. Ať už jste nebo nejste zamilovaná, podzim si můžete díky hravým kouskům užít v čistě romantickém stylu. Květiny a výšivky vám dodají energii a chuť na dlouhé vycházky, večerní rande i nákupy s nejlepší kamarádkou. Je načase rozkvést!

# Svršky

Protože už začalo pořádně přituhovat, je huňatý svetr nebo pohodlná mikina sázkou na jistotu. To ale neznamená, že se musíte obléct do pleteniny po babičce nebo se smířit s nudnou sportovní klasikou. Pohrajte si se svršky a nechte se inspirovat přírodními a ženskými vzory.

Šedá mikina a černý svetr, TOPSHOP (patro +1). Kimono, MANGO (patro +1). Černá mikina, H&M (patro -1, 0). 

# Šaty

Není nic ženštějšího než lehounké květinové šaty. Ať už sáhnete po mini, midi nebo maxi délce, vždy budete doslova nepřehlédnutelná. V kurzu jsou průhledné látky a výrazné nášivky. Co se barevných tónů týče, vedle nešlápnete s nestárnoucí černou, ale i trendy rudou. Nezapomeňte, že potištěné šaty si žádají jednobarevné silonky nebo punčocháče.

Černé šaty se žlutými puntíky, MAX&Co. (patro +1). Černé šaty s výšivkou, MANGO (patro +1). Dlouhé květované šaty,  H&M (patro -1, 0). Červené šaty,  RESERVED (patro 0).

# Bundičky

Taky podzim milujete především díky skvěle variabilním bundičkám? Pak vás letošní kolekce rozhodně nezklamou! Nosí se oversize bomber, vintage džíska, rockerský křivák i slušivé sáčko. Odvažte se při nákupu! Skvěle vypadají výrazné barvy, kontrasty materiálů a květinové aplikace.

Vyšívané sáčko, MANGO (patro +1). Potištěná džínová bunda, TOPSHOP (patro +1). Modrá bunda, RESERVED (patro 0). Teplá džínová bunda, Levi’s (patro -1). 

# Doplňky

Bez těch správných doplňků není žádný outfit doladěný zcela do konce. Vyšívané psaníčko nebo květinová čelenka můžou být skvělou tečkou romantického modelu. Stejně tak se květinové doplňky hodí pro ty, kdo si na výrazné oblečení zatím netroufají. V takovém případě si pořiďte skvěle padnoucí džíny, pohodlné bílé triko a díky výrazné kabelce bude celý model šmrncovní a stylový!

 

Sluneční brýle, MAX&Co. (patro +1). Černá kabelka a vínová čelenka, MANGO (patro +1). Čelenka na gumičku, H&M (patro -1, 0). Žluté psaníčko, TOPSHOP (patro +1). Červené psaníčko, Marks & Spencer (patro 0, +1).

Foto: Pinterest, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat
13.4.2017