Patrizia Pepe luxus, který si zasloužíte!

26.10.2017

Jste dynamická, smyslná, elegantní a ženská? Pak je pro vás značka Patrizia Pepe tou pravou volbou! Oblíbíte si ji především proto, že kombinuje praktičnost každodenního života a zároveň i půvab pro zvláštní příležitosti. Její ikonické oděvy jsou originální, rozeznatelné a navíc vám díky své nadčasovosti vydrží i dlouhé roky. 

Příběh značky Patrizia Pepe (patro +1) začíná ve Florencii roku 1993, kdy byla založena Patrizii Bambi a Claudiem Orrea. Název „Pepe“ je od samého počátku symbolem identity značky, která je nekonvenční a dynamická. Už od svého vzniku vyniká značka elegantními minimalistickými liniemi a zaměřením se na detail. V roce 2005 byla představena první pánská kolekce a o dva roky později následovala linie dětská.

Hvězdná móda

Tváří Pepe pro zimu 2017/18 je zpěvačka Dua Lipa, se kterou Pepe spolupracuje i v jejím klipu Bang Bang. Dua je anglická zpěvačka, skladatelka a také modelka, která má zajímavé etnické kořeny kosovských Albánců. Na její klip, který vznikl právě ve spolupráci se značkou Patrizia Pepe (patro +1) se můžete kouknout na YouTube.

Kvalitní kabáty

Bez čeho se v zimě neobejdete? Přece bez pořádného kabátu, kterých v Patrizia Pepe najdete spoustu. Jejich základem je kvalitní zpracování, originální střih i nevšední barvy. Zamilovat si můžete teplý vlněný kabát, elegantní šedý s nabíranými rukávy nebo lososový, ve kterém budete na ulici doslova nepřehlédnutelná.

Něco přes sebe

Protože už pořádně přituhuje, kašmírový svetr nebo huňatý kardigan je sázkou na jistotu. Vestu s kožíškem si zase můžete obléct přes koženou bundu nebo pod overzied kabát. Díky jemným a hlavně teplým materiálům vám bude venku jako doma v peřině, a přitom si zachováte svůj styl.

Na party i na rande

Při výběru šatů se můžete odvázat! I na běžné denní nošení, kafe s kamarádkou nebo romantické rande si oblečte luxusní samet nebo dramatické maxi šaty s rockerskými kalhotami. Na plese nebo večírku zase oslníte v krátkých černých šatech, doplněné o zajímavé detaily. Je jen na vás, jestli sáhnete po metalických odlescích nebo dáte přednost bohémskému peří.

Foto: archivy firmy

Natálie
Mohlo by vás zajímat