Vše pro vaši kabelkovou výbavu

19.2.2016

Dámská kabelka – pro muže téměř tajemné místo plné překvapení a nekonečného množství holčičích věcí. Pro ženu ta nejbližší věc, do které dokáže schovat téměř celý domov. Co do vaší kabelky dát, aby vám nic nechybělo, ale zároveň jste netahala hlouposti? Jsou na jejich dně k nalezení neuvěřitelné věci. 

 

Kosmetický základ pro péči o pleť a ruce

Jeden balzám na rty je jeden balzám na rty. Nepotřebujete mít všechny příchutě od A až po Z. Vyberte si váš nejoblíbenější a tomu dejte své místo. Báječný balzám, který je vyroben z makadamových oříšků, najdete v prodejně Havlíkova přírodní apotéka (patro -1). Já si jej moc oblíbila a už nedám z ruky.

Na rozmazanou rtěnku, rozdrolenou řasenku a jiné katastrofy si do kabelky pořiďte malé balení odličovacích ubrousků. Já ráda kupuji ty s obsahem olejů, protože dokáží odlíčit i dlouhotrvající rtěnku. Mrkněte se po cestovním balení třeba v dm drogerie markt (patro -2). 

Ruce jsou známkou upravenosti ženy – souhlasíte? Udělejte ve vaší kabelce stálé místo pilníku na nehty a krému na ruce. Obojí pohodlně seženete třeba v Parfumerii SEPHORA (patro 0), kde tyto základní produkty seženete i v sekci SEPHORA kosmetiky, která je super a nestojí majlant. Při pohybu městskou dopravou a vůbec kdekoli po městě, nezapomínejte na antibakteriální ubrousky či gel. Já tuto výbavu pravidelně nakupuji v Marks & Spencer – Fresh Food (patro 1) – najdete přímo u pokladen. 

kosmetika

 

Bio Havlíkův balzám na rty, Havlíkova přírodní apotéka (patro -1). Pilník na nehty a krém na ruce, SEPHORA (patro 0). Odličovací ubrousky NIVEA, dm drogerie markt (patro -2). Antibakteriální gel na ruce, Marks & Spencer – Fresh Food (patro 1)

Vše je o vlasech 

Jsou dny, kdy máme vlasy jako bohyně a pak jsou dny, kdy jsme na tom s vlasy špatně. Mějte pro vaši hřívu po ruce vše potřebné. Základem je samozřejmě oblíbený kartáč, ideálně v cestovní variantě. Mějte v kabelce vždy záložní gumičku a pinetku – obě tyto věci totiž umí mizet přímo magicky. A pro ty nejméně fit dny – suchý šampon ve spreji. Malé balení, které je lehoučké a nezabere spoustu místa, seženete v dm drogerie markt od značky Batiste.

vlasy.001

Gumičky do vlasů, H&M (patro 0 a -1). Pinetky do vlasů, H&M (patro 0 a -1). Kartáč na vlasy, H&M (patro 0 a -1). Suchý šampon Batiste, dm drogerie markt (patro -2).

Malý kousek lékárny 

Trpíváte často bolestí hlavy? Nebo jste věčná nešika, která pořád strká prsty tam, kam nemá? 🙂 Ve vaší kabelce by jistě mel zůstat kousek místa na nějaký ten prášek od bolesti, náplast a třeba šumivý vitamín. Pokud vás často pálívají po náročném dni ve škole či v práci oči, vyzkoušejte kapky Visine, které přinesou okamžitou úlevu unaveným očím. Všechen tento základ seženete v Lékárně (patro -2).

Abyste se vždy cítila příjemně, nezapomeňte přidat do taštičky i malý deodorant (v dm drogerie markt seženete i super miniaturky) a něco pro svěží dech – spreje, žvýkačky nebo bonbony pro zdravé mlsání najdete v kiosku Profimed – Péče o zuby (patro 0).

 

Make-up pro každodenní nošení 

Každá z nás má o základu make-upu úplně jinou představu. Pro některou je to řasenka a pudr, pro jinou další čtyři produkty. Já osobně mám ráda po ruce pudr a tvářenku, která pomůže rozjasnit pleť i po několika hodinách v práci. Make-up nosím ve speciální taštičce – tak abych měla vždy vše po ruce. A kam na taštičky? Nejraději chodím do H&M (patro 0 a -1),  MANGO (patro 1) nebo do Parfumerie SEPHORA (patro 0). 

2.001

 

Taštička s perličkami, H&M (patro 0 a -1). Červená taštička, MANGO (patro 1). Prošívaná aztécká taštička MANGO (patro 1). 

 

Nezamotejte se do toho! 

Také se vám stává, že při snaze vytáhnout nabíječku na telefon vytáhnete také další 3 věci, které se do nabíječky v mezičase připletly?  Mrkněte se příště v PALLADIU do prodejny iSTYLE (patro -1) po skvělé nabíječce, která má v sobě zároveň i dobíjecí baterii. Kabel navíc velmi prakticky smotáte a ve vaší kabelce zavládne pořádek. Nutnou výbavou pro uběhané dny jsou určitě sluchátka. Vyberte ty pravé pro vás třeba v prodejně EURONICS (patro 2), kde mi vždy ochotně poradili.

sluchátka.001

Native Union Jump kabel s přenosnou baterií, iSTYLE (patro -1).  Sluchátka Philips SHL3160WT, EURONICS (patro 2). 

Peter
Mohlo by vás zajímat