Kam na lov

22.8.2013

.. za zvířecím? No přeci do PALLADIA! Protože mi letos skoro nikdo nevěří, že zvířecí vzory, potisky a motivy jsou a budou zase v kurzu i nadcházející sezónu, vydala jsem se nafotit důkazy na vlastní pěst. A víte co? Samotnou mě překvapilo, jaký výběr je pro nás letos přichystaný!

 
K dostání jsou vzory všech druhů i barev a to na topech, sukních, ale i kabelkách, šátcích a jiných doplňcích. Vybere si tedy opravdu každý. Jen se podívejte:

dop_pietro1

pietro filipi

dop_reserved2

 Reserved

Pro ty, které rády chodíte na vysoké noze jsou tu lodičky s otevřenou špičkou z pietro filipi. Skvěle se hodí i do kanceláře, nezapomeňte pak zbytek outfitu nechat jednoduchý, ideálně v celočerné či v černobílé kombinaci. Pro milovnice punk rocku či jen oblíbených kotníčkových tenisek je tu Reserved a jejich leopardí nabídka.

 

dop_ca1

C&A

dop_promod2

Promod

Na letní večery se hodí obojí – sukně z Promod i kalhoty z C&A. Obojí se dá skvěle zkombinovat s košilí, pro vyzdvihnutí looku do klubu, ale i s obyčejným tričkem na cesty či venkovní posezení. Nejlepším společníkem na „shození“ celkového outfitu jsou jednoduchá šedivá trička, dostupná např. v Marks&Spencer či v H&M.

 

dop_promod1

Promod

dop_ca2

C&A

Můžete na to jít i naopak, a zatímco „spodek“ necháte jednoduchý, zvíře probudíte navrchu. Volnější leopardí košile z C&A rozsvítí i černé slim džíny a vznikne ultimátní look použitelná na den i noc, zatímco zebrované tričko Promod se hodí např. k trendy dlouhé či midi (do půlky lýtek) sukni.

 

dop_orsay1

Orsay

dop_pietro2

 pietro filipi

Kdo raději upoutává doplňky může zabrousit do sekce slunečních brýlí v Orsay či ke kabelkám v pietro filipi. Ač se to nezdá, právě taková výrazná kožená kabela je stejně nadčasová, jako ta černá ve vaší skříni. Narozdíl od ní navíc zachrání jakýkoliv šedý den.

 

dop_ms

 Marks&Spencer

Trendy však nejsou jen zvířecí vzory a potisky, nýbrž i imitace zvířecí, především hadí, kůže. Ta je méně nápadná, než vzory, a může působit mnohem elegantněji. Psaníčko s popruhem z Marks&Spencer může hezky doplnit letní šaty.

Adéla
Mohlo by vás zajímat