Značka Victoria Beckham slaví 10. výročí

11.10.2018

Určitě jste zaznamenali, že bývalá členka Spice Girls, manželka slavného fotbalisty a matka čtyř dětí, Victoria Beckham, založila úspěšnou módní značku se svými iniciály v logu. Co vás možná ale překvapí je, že tato značka slaví letos už 10 let existence a k této příležitosti Victoria uspořádala slavnostní přehlídku. Čím se od ní inspirovat?

O úspěchu značky VB nemůže být debat, jelikož Victoria dostala Řád britského impéria za přínos módnímu průmyslu. Její návrhy nejsou tak extravagantní, aby horko těžko musela hledat jejich nositelky. Právě naopak. Jsou jednoduché, krásně a přesně střižené na ženskou postavu, takže je s radostí oblékají ženy na celém světě jako každodenní kousky. A to i ženy v České republice.

Přehlídka Spring/Summer 2019 

Konala se 18. září 2018 v Londýně. Hned vedle jejího butiku na Dover Street. Victoria to vymyslela chytře, protože po skončení všechny hosty pozvala do vedlejší budovy, kde si modely mohli ještě za tepla koupit. Kromě kolekce na příští sezónu spring/summer 2019 Ready To Wear, Victoria představila ještě jednu kolekci navíc, o něco hravější sestru hlavní linky – Victoria, Victoria Beckham (VVB).

Victoria je známá tím, že se na fotkách nikdy neusmívá. No, možná byste na tom nebyli jinak, kdyby vás paparazzi honili na každém kroku. Ona si ze sebe ale umí udělat legraci, a proto k příležitosti desátého výročí značky VB vytvořila kolekci triček s vtipnými citáty a fotkou, kde je sama uvězněná v obří tašce Victoria Beckham. Ostatně na těchto fotkách je postavena celá slavnostní kampaň a spolu s ní i speciální kolekce k 10. výročí značky.

Co nosit tuto sezónu podle VB 

V její kolekci Ready To Wear 2018 najdete spoustu midi šatů s délkou sukně do půli lýtek a rozevlátého střihu. Celá kolekce se nese převážně v zemitých tónech, zvířecích potisků a barevných kostek. Investujte do krásných dlouhých šatů, které rozhodně nevynosíte jen pár teplých měsíců z kraje podzimu, ale budou vaše číslo jedna po celou sezónu! Jsou totiž ideální na vrstevní.

Šaty se zvířecím potiskem leoparda a zebry zleva, MANGO (patro +1). Leopardí košilové šaty vpravo, RESERVED (patro 0). Kozačky, Baťa (patro –1).

Stejně tak plisované midi sukně, nebo kárované kalhoty. Ať už zvolíte délku nad kotníky, nebo až na zem, letos se nosí širokého střihu. Obujte k nim kozačky na podpatku a budete jako byste z katalogu Victoria Beckham vypadla.

Kárované kalhoty, MANGO (patro +1). Plisované midi sukně, RESERVED (patro 0).

 

 

 

Zdroj: www.victoriabeckham.com a archívy značek.

 

Eliza
Mohlo by vás zajímat