Get The Look – Vanessa Hudgens

28.6.2020

Americká herečka a zpěvačka Vanessa Anne Hudgens se proslavila rolí v sérii filmů Muzikál ze střední. Písničky z filmů se objevovaly v řadě hudebních žebříčcích celého světa. Následovalo vydání debutového alba, za které získala zlatou desku. Po vydání druhého alba se soustředila jen na hereckou kariéru. Jednatřicetiletá herečka s irsko-indiánskými kořeny po otci a filipínsko-čínsko-latinskými po matce měří pohých 155 cm. Proto vždy volí styling, který opticky prodlužuje siluetu. Také byste chtěla být o něco vyšší? Máme pro vás několik tipů. 


Tělové lodičky

Béžové boty, které se dají výborně kombinovat s dalšími barvami a vzory outfitu, opticky prodlužují nohy. Ale pozor! Musíte si zvolit takový nude odstín, který je co nejpodobnější barvě vaší pleti. A ještě jedna rada: na punčochy zapomeňte!

Diamantový prsten, ALO diamonds (patro +1). Náhrdelník, Swarovski (patro 0). Šaty, Patrizia Pepe (patro +1). Lodičky, CCC (patro –2). 


Overal

Dobře padnoucí overal prodlužuje postavu a zdůrazňuje ženské tvary. Overaly jsou stylové a pohodlné. Podobnou službu vám udělá i halenka nebo sako ve spojení s kalhotami stejné barvy. Důležité je „nečlenit“ postavu různými odstíny.

Overal, MOHITO (patro +1). Náramek a náhrdelník, Swarovski (patro 0). Diamantové prsteny, ALO diamonds (patro +1). Sandály, MOHITO (patro +1).


Vysoký pas

Vysoký pas sukní, kalhot nebo šortek prodlužuje nohy. Tento trik si však mohou dovolit jen ženy, u kterých jsou krátké nohy jediným hendikepem. Tento střih přitáhne pozornost k vašemu pozadi a pasu.

Náhrdelník, Swarovski (patro 0). Halenka, FADE (patro +1). Podprsenka, Intimissimi (patro +1). Prsten, PANDORA (patro 0). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Šortky, Patrizia Pepe (patro +1). Sandály, CCC (patro –2). 

Burda
Mohlo by vás zajímat