Co na sebe na letošní vánoční večírek

18.12.2017

Firemní i nefiremní vánoční večírky jsou v plném proudu a vy jistě bojujete s tím, co na sebe. V první řadě zvažte formálnost outfitu. Musíte být elegantně oblečená, nebo se můžete pustit do kombinování něčeho odvážnějšího, neformálního? Pokud máte možnost se v outfitu trochu odvázat, inspirujte se naším výběrem!

1. NEFORMÁLNĚ, ALE PŘESTO ELEGANTNĚ

Firma sice nemá striktně předepsané, co na sebe, přesto ale chcete působit elegantně, ovšem i neformálně zároveň. Nebojte se proto kombinovat eleganci i punk zároveň. Použijte k tomu nádhernou sukni plisovaného střihu, kterou doplníte kotníkovými botami, neformálnost outfitu doladí maxi svetr, který ale v pase stáhněte páskem, abyste vytvořily hezkou ženskou postavu.

Svetr – MANGO (patro +1), Sukně – RESERVED (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1), kabelka a boty – vlastní

 

2. NEBOJTE SE KALHOT

Ne všechny z nás si potrpí na šaty, ale přesto chceme na večírku zazářit. Pokud na to chcete jít jinak, oblékněte místo šatů kalhoty, i to je dovoleno, pokud nemáte předem daný pevný dresscode. Vyzrajte na eleganci pomocí podpatků, černého saka a vyhrajte si se šperky. Pokud se v názvu dresscodu vyskytuje slovo business, myslete na to, že by váš outfit měl stále vypadat profesionálně – vyhněte se proto příliš odhalujícím kouskům, pestrým nebo třpytivým šatům a extravagantním módním výstřelkům.

Sako – Lindex (patro 0), top – H&M (patro -1, 0), boty – Baťa (patro -1), kalhoty, kabelka – vlastní

 

3. S MAXI ŠATY NIC NEZKAZÍTE

Čím rozhodně nic nezkazíte, jsou dlouhé maxi šaty, tento nestárnoucí typ šatů, je na večerní akci jako dělaný. Dle typu vaší postavy a samozřejmě vkusu můžete vybírat z nepřeberného množství, krásně vypadají jak zcela jednoduché šaty, například s 3/4 rukávem, tak i ty zdobené výrazným potiskem, délka šatů by měla být rovněž adekvátní vaší postavě, vše je nutné doplnit menší kabelkou v černé, zlaté či stříbrné barvě, zde už záleží na tom, na jaké doplňky jste zvyklá. K výrazným šatům pak již stačí přirozený make-up, rudou rtěnkou vše doladíte k dokonalosti.

Šaty – MANGO (patro +1), boty – H&M(patro -1 a 0),  kožená bunda – TOPSHOP (patro +1), kabelka – vlastní

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
12.6.2014