MALL STYLE 48 – V čem zákazníci vyráží na vánoční nákupy?

19.12.2017

Vánoční nákupy jsou v plném proudy a my jsme vyrazili prozkoumat do PALLADIA, jaké kousky na ně nakupující volí. Musíme uznat, že něco jako vánoční stres je pro návštěvníky velká neznámá! Nikdo z nich neochudil svůj look o cool kousky kvůli tomu, že by nestíhal. Právě naopak! Všichni zvolili outfity podle posledního módního diktátu a nechyběla ani ochota a úsměv na tváři.

Back to the 90’s

Outfit mladé slečny s trendy mikádem je díky doplňkům dotažen k naprosté dokonalosti. Ani v zimě se nebála ukázat aktuálně nejžhavější trend mezi brýlemi, který se k nám vrátil z devadesátých let. Není jim nic jiného, než úzké slunečení brýle, které byly představeny na posledních módních přehlídkách všech renomovaných návrhářů. Zamilovaly si je i takové ikony jako Rihanna či Gigi Hadid. Slečna skvěle zkombinovala elegantní kabát a kozačky s uvolněnou mikinou a tepláky. Kontrast stylů zafungoval v tomto případě na jedničku!

Sport lady

Sportovní look této mladé slečny nás zaujal na první pohled. A to především díky hravým ponožkám a batohu, které pozvednou každý běžný outfit na novou úroveň. S barvami se člověk prostě nikdy nenudí. Oceňujeme také brýle s průhlednými skly, které nesmí momentálně chybět žádné módní guru. Boyfriendy, tenisky New Balance a mikina jsou jen třešničkou na dortu a samozřejmě skvělou volbou pro vánoční nákupy. Protože v čem se můžete cítit pohodlněji?

All black

Tato mladá nakupující nelenila nejen se svým outfitem, ale ani s beauty vizáží. I ve vánočním shonu si stihla dokonale vyžehlit vlasy a udělat svěží make-up, kterým nás zaujala na první pohled. Péřové bundy jsou opět v módě, takže pokud ještě tu svoji nemáte, určitě si pro jednu běžte. Nosí se jak oversized, tak ve vaší velikosti.

Parka & Biker jacket

Pevnou pozici mezi aktuálními trendy si vydobyly nejen péřové bundy, ale také parky a biker bundy. Parky letí v khaki variantě, v případě biker bundy vsaďte buď na černou, jako tato nakupující, nebo na béžovou. Nejnovější módní diktát radí: kupte si rockerské boty se cvočky. Přesně tím se řídila slečna vpravo. Její cool nízké kozačky vypadají velmi efektně.

Orange is the new black

Pokud máte chuť i v zimě na barevné outfity, vsaďte po vzoru této nakupující na oranžovou. Tato hravá barva je totiž symbolem optimismu, kterého v zimě nikdy není dost. Pomáhá proti depresím, nechuti a pesimismu. Takže pokud vás dlouhé noci už unavují, směle do ní!

Klára
Mohlo by vás zajímat