Ke stromečku v královském outfitu

7.12.2017

Co si obléknout na Štědrý večer ke stromečku, v následující sváteční dny a v čem pohodlném přežít celé svátky, to jsou snad každoroční otázky. Pokud tápete stejně jako vloni, čtěte dál. Nechte se inspirovat tím, co obléká královská rodina, ať letos zazáříte!

Lodičky, GEOX (patro +1). Náušnice, Klenoty Aurum (patro 0). Kabelka, MANGO (patro +1). Saténové šaty, MANGO (patro +1).

Při štědrovečerní večeři působte žensky a oblékněte šaty. Saténové midi šaty v červené barvě s dlouhými rukávy jsou na tuto příležitost ideálním kouskem. Budete vypadat slavnostně, elegantně, ale přitom se cítit pohodlně i při další porci kapra. Nezapomeňte na decentní šperky a vysoké podpatky.

Lodičky, Baťa (patro -1). Náušnice, Klenoty Aurum (patro 0). Kožešinový nákrčník, MANGO (patro +1). Opasek, Lindex (patro 0). Kabelka, MANGO (patro +1). Kabát, Gant (patro +1).

Vévodkyně Kate zatím snad v žádném ze svých outfitových kombinací nešlápla vedle. Stejně tak je to u volby tmavšího odstínu rudé. Vínová je decentní, avšak velmi elegantní barva. Oblékněte ji v podobě padnoucího kašmírového kabátu, který opásejte koženým páskem, abyste zvýraznila svůj ženský pas. Obujte pohodlnější lodičky, kolem krku omotejte kožešinu a nezapomeňte na diamanty do uší. Ideální outfit na malou procházku ve sváteční den.

Sametové kalhoty, MANGO (patro +1). Kašmírový rolák, H&M (patro -1 a 0). Polobotky, GEOX (patro +1). Lak na nehty, SEPHORA (patro 0).

Meghan Markle je čerstvou snoubenkou prince Harryho a mimo jiné také herečkou slavného seriálu Suits. Její styl oblékání je velmi vytříbený, avšak stále mladistvý. Pokud tedy hledáte inspiraci, v čem beztrestně odpočívat na gauči u pohádek, pak je to právě tato kombinace. Sametové široké kalhoty a kašmírový rolák doplněný o stříbrné mokasíny, takže budete připravena, když u dveří zazvoní další nečekaná návštěva.

Zlatý pásek, MANGO (patro +1). Pásek s velkou sponou, MANGO (patro +1). Kozačky, TOPSHOP (patro +1). Šaty, RESERVED (patro 0).

Vánoce však nejsou jen o třpytkách a červené. Vytáhněte ze skříně své květinové šaty a zazářete v nich právě v zimě! Doplňte je výrazným páskem a kotníčkovými kozačkami a outfit na přátelské posezení, nebo rovnou Silvestrovskou párty je na světě!

Zdroj: Arhivy firem, Pinterest

Kačka
Mohlo by vás zajímat