Huňaté doplňky pro každou zimní královnu

13.12.2017

Také máte s příchodem pořádné zimy chuť se zachumlat doma a ven vycházet jen v případě nutnosti? A to nejlépe oblečená jako neforemný Yetti? Pokud sázíte i vy v zimě hlavně na praktičnost a pohodlí, a dáváte proto přednost jednodušším outfitům, budou hravé doplňky ideálním trendy řešením. Díky nim dostane i obyčejný kabát nebo péřovka nepřehlédnutelný módní šmrnc.

Módní pravidla sněhové královny:

  1. Pro krásu se nemusí trpět! Vaše uši, ruce a krk by měly být vždy v teple.
  2. Nebojte se barev, které zimní outfit vmžiku oživí.
  3. Doplňky můžete sladit i hravě mixovat.
  4. Pokud jste zručné, můžete si zimní doplněk samy uplést nebo ozdobit trendy nášivkou. Originalitě se meze nekladou.

# Heboučké šály

Šála je variabilní doplněk, který se dá nosit po celý rok. Huňaté kožíšky si nechte na příchod sněhu, ale takový velký šátek můžete omotat kolem krku v zimě, jako pončo přehodit na jaře a na podzim, a v létě ho použít jako piknikovou deku. Základem je, aby šála neštípala a byla krásně heboučká! Pak už si můžete vyhrát se vzory, barvami i materiály. Nosí se nákrčníky z umělé kožešiny, šály do kruhu, které vmžiku omotáte, nebo klasické kousky s třásněmi.

 

Zelený kožíšek a pudrová šála, H&M (patro -1, 0). Červená šála, MAX&Co. (patro +1). Barevný kožíšekMANGO (patro +1). 

# Slušivé čepice

Kdo říká, že čepice vám nemůže slušet? Je jen potřeba ten správný kousek pořádně hledat a nebát se zkoušet různé styly. Někomu sedne klasický kulich s bambulí, jiným čepice se záhybem a trendy je i ležérní beanie, která je ledabyle spadlá. Pokud chcete být módní star, pořiďte si doplněk v metalických odlescích, rudé barvě (červená je odstínem letošní zimy) nebo s hravými bambulkami.

Červený a černý kulich, MANGO (patro +1). Šedá a růžová čepice, H&M (patro -1, 0). Stříbrná čepice, RESERVED (patro 0).

# Originální rukavice

Víte, že Francouzsky nevyjdou bez rukavic už při prvních podzimních mrazících? Moc dobře totiž vědí, že právě na rukách je vidět, jak o sebe žena pečuje a že hladká a elastická pokožka se bez rukavic v zimě neobejde. Nebojte se být pří výběru teplých doplňků kreativní. Nosí se barevné chlupy, stříbrné a zlaté odlesky, divoké vzory i luxusní samet. Mějte jedny rukavice vždy po ruce a dle nálady je střídejte.

Černé rukavice, H&M (patro -1, 0).  Růžové a zlaté rukavice, TOPSHOP (patro +1). Vzorované rukavice, MAX&Co. (patro +1). Sametové rukavice, RESERVED (patro 0).

Foto: Pinterest, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat