Módní vkus Hollywoodské úrovně podle Julianne Moore

11.3.2015

Podle toho jak vypadá, byste vůbec neřekli, že jí letos bude už 55 let. Září víc než kdy dřív. Julianne Moore letos získala svého dalšího Oscara. Při předávání cen okouzlila kromě jiného i na červeném koberci. A okouzluje také mimo něj v běžném životě. Její vkus, mladistvý šmrnc a módní styl by jí mohla závidět kdejaká dvacátnice. Osvojte si ho a proměňte se ve hvězdu Hollywoodské úrovně! Uvidíte, že na tom není nic tak těžkého.

Zrzka Julianne Moore patří k těm ženám, které s věkem zrají do krásy, a které se nebojí pěkně a odvážně obléknout. Inspirujte se jejím nenuceným, a přesto výrazným stylem, který si snadno osvojíte a hlavně snadno pořídíte v PALLADIU. Nebojte, nemusíte nutně utratit celou výplatu.

Módní inspirace
Nutně musíme začít tím, o čem se teď nejvíc mluví. A sice o Oskarové noci, kde Julianne patřila k těm nejopěvovanějším. Kromě toho, že získala sošku za Herečku v hlavní roli (konkrétně za svůj výkon ve snímku Still Alice), patřila také k nejlépe oblečeným. Obecně se Julianne na červeném koberci nebojí výrazných barev. Pro letošní předávání Oscarů sice zvolila decentní krémovou, ale okořenila ji květinovým dekoltem, takže v záplavě bílých a krémových šatů ostatních hereček byla stejně vidět.

Julianne_Moore4
Nebojte se smělých barev! Overal – H&M (patro 0, patro -1), růžové lodičky CCC Boty (patro -2), žlutozelené šaty a červená kabelka – Marks & Spencer (patro 0, patro +1), zelené šaty s modrým lemováním – TOPSHOP (patro +1).

Každodenní móda je pro Julianne Moore charakteristická především decentními odstíny černé a šedé s využitím maskulinních střihů. Julianne hodně nosí saka, nízké kozačky a velké sluneční brýle. Chcete být taky někdy inkognito? Vyzkoušejte černé maskování á-la Julianne.

Julianne_Moore3
Tmavý outfit od A do Z seženete hravě v ESPRIT – od bundičky přes halenku až po kalhoty (patro +1), kvalitní sluneční brýle, díky kterým se snadno schováte – Eiffel Optic (patro 0), pohodlné polobotky jedině od Bati (patro -1).

Pleť a líčení
V poslední době se Julianne Moore objevuje na veřejnosti zejména s tzv. nude líčením (které jsme vysvětlovali například zde), nicméně nebojí se ani výrazných kontrastů. Ke svým zrzavým (a někdy také sytě červeným) vlasům si vezme klidně výraznou červenou, nebo dokonce růžovou rtěnku. Pamatujete si ještě na pojem “color blocking”? Tak přesně ten je pořád v kurzu. Princip je to jednoduchý – kombinujte výrazné barvy, které by na první pohled nemusely úplně ladit. Ideálně třeba oranžovou k růžové nebo fialové, tyrkysovou k neonově žluté… Čím větší kontrast, tím lepší! Na letošních Oscarech ale Julianne okouzlila decentním líčením očí a temně červenou rtěnkou.

S účesy Julianne příliš neexperimentuje. Stačí, že lehce mění tón barvy vlasů – od decentní červenohnědé až po výrazně oranžovou. Vždy ale dbá na to, aby měla vlasy lesklé a upravené. Julianne si zakládá na své světlé pleti – kromě toho, že je přírodní zrzka, a je tedy velmi citlivá na slunce, nechce se příliš opalovat, aby si pokožku nezničila. Jejím trikem je tedy chodit neustále s opalovacím krémem po ruce, a příliš se nevystavovat přímému slunci.

Julianne_Moore2
Základ každé kosmetické taštičky – tvářenka Dermacol (patro -2), výrazné rtěnky od M·A·C Cosmetics (patro -1), BB krém s ochranným faktorem SPF 30 pro ideální nude podklad na kažodenní nošení Estée Lauder (patro 0), minerální oční stíny pro dokonalé nude líčení Belapierre mineralmakeup (patro -1), ideální péče – kartáček pro sonické čištění pleti od Clinique (patro 0).

Zdroj fotografií: The Guardian, oscar.go.com, Pinterest.

Kateřina
Mohlo by vás zajímat
6.2.2015