Mall style 22

12.3.2015

Po měsíci opět přicházíme s Mall Stylem a i tentokrát se máte na co těšit! Jaro už se nezadržitelně blíží a s ním i jarní, lehčí outfity. Podívejte se, koho jsem při návštěvě PALLADIA ulovila 😉
 
Jako první jsem oslovila slečnu v elegantním, jednoduchém outfitu. Vsadila na černý dvouřadový kabátek, který doplnila o trendy doplňky v podobě burberry šály a sněhově bílého klobouku. Klobouk si pořídila při poslední návštěvě PALLADIA a rozhodně ho na jaře nesundá z hlavy!

DSC_1646

Měla jsem štěstí a narazila jsem na parádně oblečeného muže ve skvěle padnoucím saku! No nedivte se, že oplývám blahem, u nás je o takové nouze. Po úsměvu následovalo seznámení a já jsem zjistila, že dotyčný fešák je cizinec. Tím se vše vysvětlilo :). No, co říkáte, není jeho outfit v kombinaci s pestrým šátkem podařený?

DSC_1653

Důkazem, že móda není pouze záležitostí mladých lidí, je tato téměř pětasedmdesátiletá chick paní. Skvěle padnoucí kostýmek s kožešinkou je trefou do černého! Chválíme i přepásání širokým páskem, které dodá postavě lichotivý tvar. Paráda!

DSC_1659

Tato mladá dvojice si zašla do PALLADIA na kafe a ochotně mi i zapózovala. Svým vzhledem mě zaujal především klučina, který si potrpí na neotřelý styl. Běžně prý nosí motýlky a úzké kravaty, které jeho každodenním outfitům dodají na nevšednosti. Nepřipomíná vám svým vzhledem Malcolma McDowella v Mechanickém pomeranči? 🙂

DSC_1662

Už z dálky mě zaujal eklektický kabát této mladé dámy. Spousta různých vzorů, které se na látce mísí, tvoří nápaditý celek. Áčkový sixties střih je milosrdný ke každé postavě a paní opravdu sluší! Dáváme palec nahoru.

DSC_1663

S kombinacemi materiálů a vzorů si dokáže poradit i tato slečna v bundě z beránka. Nápadité kalhoty s tiskem kohoutí stopy skvěle ladí se zbytkem outfitu a barevně totožný šátek je už jen třešničkou na dortu.

DSC_1667-4

Nenechte si ujít příští Mall Style, protože ten bude už opravdu jarní 😉

Peter
Mohlo by vás zajímat