„Must HAVES“ tohoto léta

25.6.2016

Čas letních dovolených je tady a s tím jsou spojené také nákupy, přípravy a plánování. Většina z nás si dělá seznamy, co je potřeba sbalit a mít s sebou. Určitě řešíte outfity na den i večer, aby vám bylo příjemně, a zároveň chcete nechat vyniknout opálenou pokožku. My jsme pro vás připravili malou inspiraci toho, co by vám letošní léto rozhodně nemělo chybět.

Inspirujte se a pořiďte si trendy kousky, které jsou „must haves“ letošní sezóny a rozhodně by vám ve vašem kufru neměly chybět. Už máte espadrilky? Nosí se klasické uzavřené i sandálky. Obojí jsou na letní dovolenou jako dělané. Vydržíte v nich chodit cely den, protože jsou maximálně pohodlné, snadno je zkombinujete, protože budou vypadat skvěle k šatům, sukni i šortkám.

 

8

 

2

 Top – Promod (patro 0), sluneční brýle – RESERVED (patro 0), kabelka – F&F (patro 1), džínové lacláče – Marks & Spencer (patro 0, 1), boty – Office Shoes (patro -1)

 

Pokud nejste milovníci šatů a sukní, sáhněte po overalu. Tato praktická varianta šatů s šortkami je pohodlná a praktická zároveň. Nebojte se výrazných doplňků v podobě šátku či barevných kabelek.

 

3

 

9
Overal – Promod (patro 0), šátek – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)kabelka – F&F (patro 1), sluneční brýle – PIETRO FILIPI (patro 1)

 

Trendy barvou letošního léta je bílá, díky ní vynikne vaše opálená pokožka a navíc ji snadno zkombinujete s ostatními barvami ve vašem šatníku. Áčkové šaty sluší každému, opticky prodlouží postavu a na léto jsou jako dělané.

 

4

 

5
Šaty – MANGO (patro 1), sluneční brýle – RESERVED (patro 0), kabelka – H&M (patro -1, 0)

 

Nosí se také crop topy, odhalená ramena a šortky s vysokým pasem. K letní dovolené také neodmyslitelně patří sluneční brýle. Pokud máte rádi klasiku, sáhněte po nadčasových pilotkách, v kurzu jsou však i výrazně kulaté, tento boho styl se hodí k maxi šatům a sukním.

 

1

 

6
Top – Calvin Klein (patro 1), šortky – Promod (patro 0), kabelka – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)

 

Letní dovolená je příjemné zpestření celého pracovního roku, proto se nebojte odvázat. Letos jsou trendy květované vzory, nosí se na šatech i sukních. V barvách můžete mít volnou ruku. Letí téměř vše! In jsou samozřejmě také proužky, které k létu patří stejně jako moře nebo písek. Námořnický styl nikdy z módy nevyjde. Pokud se chcete vrátit do dětských let, pak podlehnete trendu lacláčů, nosí se šortky, sukně i klasické džíny!
CzechChicks
Mohlo by vás zajímat