Těhotenské #OOTD

30.8.2018

Být těhotná neznamená zamknout šatník na dva západy a navlíknout se do manželových vytahaných tepláků a obnošených triček. Naopak! I rostoucí bříško si zaslouží být ukazováno světu stylově a s hrdostí. Stačí si pořídit pár základních kousků. A jak říkají módní mágové: „Kombinovat, kombinovat a zase kombinovat“. Pojďme se tedy společně podívat jaké modely frčí na „těhotenském instáči“.


POHODLÍ

Nebudeme si tady nalhávat, že celých devět měsíců budete plout na obláčku z cukrové vaty. Přijdou nateklé nohy, bolavá záda a celková únava. Proto by vám neměly chybět pohodné, nejlépe bavlněné legíny s vysokým pasem pod bříškem. A když budete mít pocit, že se na vás hroutí celý svět, stačí se jen zachumlat do hebkého svetru. Další jeho výhodou je, že žijeme v době, kdy je oversize móda „in“, a tak pro něj nemusíte ani do těhotenského oddělení…a to vám určitě zvedne náladu.

Pletený svetr, Svetr z jemného úpletu, MAMA Legíny 200 denier, H&M (patro –1 a 0). 


ŠMRNC

Každá z nás má určitě v šatníku TU sukni. TU, kterou si můžeme dovolit s jakoukoliv postavou, krásně se kombinuje a hodí se kamkoliv. Ano, řeč je o často opomíjené pouzdrové sukni, která se dá nosit na tolik způsobů. Máte-li tedy pocit, že všem okolo musíte připomínat velrybu, která ať si na sebe oblékne cokoliv, vypadá jako by nosila pytel, určitě vyzkoušejte „pouzdrovku“ s vysokým pasem pod bříško, kterou pro lepší náladu zkuste zkombinovat s tričkem s kreslenou postavou či vtipným nápisem. A pokud vás před odchodem na mateřskou dovolenou čeká ještě několik pracovních schůzek, není nic jednoduššího než ji doplnit o slušivý top.

Midi sukně z žerzejového streče s pasem přes bříško, ESPRIT (patro  +1). MAMA Tílko z lněné směs, H&M (patro –1 a 0). Tričko s potiskem, H&M (patro –1 a 0). 


JEDNODUCHOST

Patříte-li mezi maminky, které preferují jednoduchost a rostoucí bříško světu rády ukážete, výbornou volbou pro vás budou jednoduché zavinovací šaty. Abyste se v nich cítila komfortně, dbejte při výběru na materiál. A hlavně, aby šaty byly dostatečně elastické a netlačily na bříško. Výhodou zavinovacích „těhu šatů“ je, že do nich během devíti měsíců postupně dorůstáte. To znamená, že je 100% využijete a nemusí vám být tedy líto investovaných peněz.

MOM šaty, Lindex (patro 0). Strečové žerzejové šaty ke kojení, ESPRIT (patro  +1). MAMA Zavinovací šaty, H&M (patro –1 a 0). 


VOLNOST

Všechny nejsme stejné! A proto ne každé z nás je příjemné, když je pupík vidět, jak se říká, na první dobrou. Ale nezoufejte, i vy se můžete obléknou stylově a podle svých přání. A to dokonce i v netěhotenském oddělení. Vybírejte opět v oversize velikostech šaty tzv. košilového střihu. Tento volný střih dokáže bříško maskovat po dobu několika měsíců. A až přijde doba, kdy už hra na schovávanou hrát nepůjde, košilové šaty si jen pod prsy převážete páskem a máte další slušivý model 😉

Šaty z chambray s puntíky, H&M (patro –1 a 0). Tkané šaty s trendovým kárem, ESPRIT (patro +1).  MAMA Džínové šaty z lyocellu, H&M (patro –1 a 0). 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat
18.3.2014
Od Šárky