Nestihli jste letos dovolenou? Vyrazte na eurovíkend!

29.8.2018

Za tři dny v krásných evropských metropolích můžete stihnout i to, co jiní za týden. Stačí se vybavit pohodlnými botami a dalšími vychytávkami, které najdete v článku, koupit letenku a hurá za kulturou. Nebo třeba i sportovním utkáním, panenskou přírodou či plavbou lodí. Jakou náplň zvolíte, to necháme jen na vás. Co ale nenecháme na vás, jsou cestovní vychytávky, které vám nesmí chybět.


Cestovní pomocníčci (nejen) do Lisabonu

Že jste ještě nenavštívili portugalskou metropoli? Je čas to změnit! Do detailu naplánovaný eurovíkend s CK Neckermann vás provede Hradem svatého Jiří, Katedrálou Sé nebo Diamantovovým domem. Další krásy Lisabonu, které během nezapomenutelného prodlouženého výletu navštvívíte, najdete zde.

A jaké vychytávky přibalit?

Pokud vyrážíte na prodloužený víkend, určitě s sebou nepotřebujete tahat velké šampóny, balzámy, odličovače či krémy. Úplně postačí si odlít od každého trošku. Kam? Ideální řešení nabízí SEPHORA se svou sadou prázdných nádobek, díky kterým si můžete vzít oblíbenou kosmetiku všude s sebou. Každá nádobka je v souladu s letištními předpisy pro cestování bez problémů. Další věc, která vám nesmí chybět, je cool láhev na vodu, která je ve všech evropských metropolích pitná. Díky natáčení vlastní ušetříte nejen peníze, ale i přírodu. A úplně nejnutnější pomocníček je power banka. Mít vybitý telefon se nehodí nejen kvůli online mapě, ale také kvůli tomu, že většina z nás už s sebou foťák nenosí a čím bychom pak vyfotili ty cool snímky u památek či na pláži?

Nádobky na kosmetiku, SEPHORA, (patro 0). Lahev, H&M, (patro 0, –1). Power banka, Albi, (patro  –2).

Praktické tašky, se kterými procestujete Řím

Koloseum, Fontány di Trevi a podrobná prohlídka Vatikánu? To by měl minimálně jednou za život zažít každý. Za prodloužený víkend v Římě, ale stihnete mnohem víc. Nevěříte? Tak se podívejte na program eurovíkendu od CK Neckermann!

A do čeho si sbalit?

Kufr už nemusí být jen nutnou součástí cestovatelské výbavy, ale i může být trendy doplňkem. Tašky na kolečkách v zajímavých designech najdete v Roxy. Co se prostorných a lehkých batohů na celodenní chození po městě týče, určitě neuděláte chybu s legendárním batohem Kånken. Nejen, že je ekologický, protože je vyroben z vytříděných PET lahví, zároveň byl navrhnut pro boj se skoliózou a tak je extrémně pohodlný. Dovnitř můžete nově vložit i Kånken cestovní peněženku, do které si vyndejte jen to nejnutnější. Pokud vyrážíte na kratší pochůzku po městě a stačí vám jen telefon a doklady, rozhodně sáhněte po ledvince. Tento retro kousek je aktuálně absolutně IN a navíc mnohem pohodlnější než mini kabelka, která neustále padá z ramene.


Kufr, Quiksilver & ROXY, (patro 0). Ledvinka, MANGO (patro +1). Batoh a peněženka, FJÄLLRÄVEN, (patro +1).

Pohodlně a stylově do Paříže

Vydejte se do jednoho nejromantičtějších měst na světě a poznejte nezapomenutelnou atmosféru této evropské metropole. Cestovní kancelář Neckermann nabízí výlet s českým průvodcem. Jaké krásy Paříže stihnete za 4 dny poznat, to se dozvíte zde.

A co si do města módy nezapomenout? 

Jednou z nejdůležitějších částí turistické garderoby jsou dozajista boty. Vedle nešlápnete jak s teniskami Air Max od Nike se vzduchovým polštářkem, který tlumí nárazy tak se Stan Smithkami od adidas s komfortní textilní vložkou. Neméně důležitým doplňkem je trendy mikina, do které se můžete zabalit v klimatizovaném letadle a poté jí doplnit sukní a vytvořit tak sofistikovaný outfit hodný pravé Pařížanky. A posledním, neméně zásadním kouskem, je pohodlná podprsenka. Těmi nejkomfortnějšími jsou ty sportovní Calvin Klein, kterými můžete při vyšších teplotách v klidu nahradit i top.

Tenisky, Foot Locker (patro 0). Mikina, H&M, (patro 0, –1). Podprsenky, Calvin Klein (patro +1). 

Zdroj fotografií: PR, Pinterest

 

 

Klára
Mohlo by vás zajímat