Vykročte do nového roku ve veselém outfitu!

27.12.2016

Kdo říká, že zimní móda je nuda? My rozhodně ne! Zapomeňte na nudnou šeď, s našimi zábavnými budete v davu nepřehlédnutelná. Nosí se výrazné barvy, trefné potisky, zářivý třpyt i romantické květy. Je jen na vás v jakém outfitu upoutáte pozornost. 

# Síla květů

Květinové vzory nepatří jen na jaro. Jejich temnější a dynamičtější podoba se stala trendem roku! Nosí se na halenkách, šatech, sukních, ale i na džínách nebo jako čelenka na hlavě. Nejlépe vypadají v dívčích červených tónech, ale nemusíte se bát i divočejších barevných kombinací. S romantickými kytičkami doslova rozkvetete!

11

1-kytky

Květovaná čelenka,  Claire’s (patro -1). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Svetr, MANGO (patro +1). Boty, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, H&M (patro -1, 0). Bomber, F&F (patro +1). 

 

# Nepřehlédnutelný třpyt

Ke konci roku se nebojte pořádně odvázat! Oslňte třpytivým outfitem od hlavy až k patě. Nejžhavějším trendem jsou syté odstíny zelené, modré nebo červené. Navíc ke třpytivým šatům už dávno nemusíte obouvat jen nepohodlné lodičky, za dámu budete i v kozačkách nad koleno, který outfit oživí a pozvednout na další módní level. Buďte na Silvestra za zářící hvězdu, která je připravena čelit roku 2017 s grácií!

22

2-trpyt

 

Šaty,  H&M (patro -1, 0). Náušnice, Claire’s (patro -1). Psaníčko,  H&M (patro -1, 0). Kozačky, rms,  CCC Boty (patro -2). 

# Sexy rudá

Červená barva je ženská, stylová a taaaak atraktivní! V zimě oživí každý mdlý outfit a stane se tak vaší kamarádkou číslo jedna. Rozhodně se jí hned po Vánocích nevzdávejte. Červený kabát, svetr nebo šála jsou skvělým barevným akcentem nejen ke stromečku. A bonusový bod? Podle mužů je prý žena v červené barvě sebejistá a sexy a to se při hledání prince na novoroční polibek extra hodí!

333

3-red

Halenka, Marks&Spencer (patro 0, +1). Sukně, TOPSHOP (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Boty, Deichmann (patro -2). Psaníčko, Promod (patro 0).

# Zábavné potisky

Nášivky, trefné texty a výšivky byly v roce 2016 součástí a každé stylové kolekce. Jejich obliba ale pokračuje i nadále! Nosí se na džínách, tričkách, mikinách i trendy bomberech. Na výběr máte pop-artové, květované i japonské potisky. Navíc jsou trendy i zábavné kousky s puntíky, proužky a jinými bláznivými motivy. Nudným outfitům tak v roce 2017 jednoznačně odzvonilo!

444

4-prints

Svetr,  H&M (patro -1, 0). Boty, MANGO (patro +1). Tričko,  Tally Weijl (patro -1). Psaníčko, TOPSHOP (patro +1). Džíny, Levi’s (patro -1). 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat
21.4.2013
Od Adéla