Neony versus pruhy

23.5.2013

Adélka ani já nejsme žádné diskotékové princeny, které by se vyžívaly v neonech. Na druhou stranu kombinaci černobílé (a hlavně s pruhy!) naprosto zbožňujeme. Letos jsou jak neony, tak černobílé pruhy v kurzu, tak nás napadlo spojit je – něco, co denně nosíme s něčím, co bychom si na sebe nikdy nevzaly. Výsledek je až překvapivě dobrý, nemyslíte?

 
Vůbec se nebojte vzít si tenisky k šatům nebo baleríny k šortkám, vypadá to dobře, i když nejste takhle neonovo-duochromatičtí jako my. A že pouzdro s iPadem nikdy nemůže být módním doplňkem? Chyba! Neony k nám přinesla Stella McCartney (už jste viděli její novou kuchařku?) a černobílé pruhy najdete skoro v každém obchodě. Pokud žádné neonové doplňky nevlastníte a nejste dostatečně odvážné na to si obléct křiklavě zelené šaty, použijte alternativu ve formě zářivé kosmetiky – co takhle zkusit žluté stíny a svítivě růžovou rtěnku?

 

neon2 neon4 neon5 devcata

 

Adéla má na sobě tričko – H&M, šortky – adidas concept store, psaníčko – H&M, baleríny – H&M

Sandra má na sobě šaty – H&M, tenisky – adidas concept store, bundu – adidas concept store, pouzdro na iPad – iStyle, rtěnku – Bourjois (dm drogerie markt)

Sandra
Mohlo by vás zajímat