#Summer: Jaké šortky jsou aktuálně v kurzu?

9.6.2017

Konečně nastal čas, kdy můžeme vytáhnout kraťasy všech stylů i barev! V letní módě se totiž meze nekladou a vy se tak můžete oblékat do kousků s crazy potisky, ať vyrážíte do práce, do města nebo na pláž. A pokud stále ještě s koupí kraťasů otálíte, máme pro pořádnou nálož cool kousků, po které se už zdráhat určitě nebudete. Tak se na ně pojďme podívat!

Šortky se dají nosit na sto způsobů. Letos v létě ale letí především tři z nich, na které jsme se zaměřili. Vyšívané, tropické a s proužky. V našem výběru si tak vyberete, ať se rozhodnete kraťasy pojmout ležérně, sofistikovaně i divoce. 

VÝŠIVKY A ZDOBNOST

Jestli něco vévodí módní oblasti v roce 2017, tak to jsou bezesporu výšivky. Nosí se jednoduše všude. A tak by vám neměly chybět ani na kraťasech. Výšivky totiž vykouzlí originální kousek i z obyčejných džínových šortek. Skvělé také je, že k vyšívaným kraťasům už nemusíte přemýšlet nad originálním topem. Stačí je doladit například bílým tričkem na ramena po vzoru modelky níže. Se vzorovaným topem by už outfit působil přeplácaně. Takže pokud chcete být šik a zároveň netrávit výběrem outifu hodiny, vzorované šortky jsou pro vás jasnou volbou!

Bílé šortky, MANGO (patro +1).  Džínové šortky na modelce, H&M  (patro -1, 0).  Černé šortky, MANGO (patro +1). Džínové šortky tmavé a světlé, TOPSHOP (patro +1).

TROPICKÉ VZORY

Neobléci si v létě šortky s tropickým vzorem, to by byl přímo hřích. Šortky s exotickými vzory vykouzlí z každého looku neotřelou módní kombinaci, která je ideální jak na pláž tak večer do města. Jestli dáte přednost vzorům, kterým dominují květiny, melouny či palmy, to už necháme na vás. Ani s jedním totiž nemůžete šlápnout vedle!

Šortky s červenými a oranžovými květy,, Lindex (patro 0).  Šortky s palmovými listy, H&M  (patro -1, 0).  Šortky s melouny, TOPSHOP (patro +1). Šortky na modelce a bílé šortky s květinami, MANGO (patro +1).

NESTÁRNOUCÍ PROUŽKY A KOSTIČKY

Tyto vzory letos zažívají velký comeback. Pokud jste si oblíbily kostkované vzory, vsaďte letos na ty černobílé. Ty totiž v sezoně 2017 nechybí žádné módní ikoně, a tak nesmí minout ani vás. Pokud preferujete proužky, nebojte se doladit pruhované šortky sáčkem s totožným vzorem, jako modelka na první fotokoláži. Tato kombinace totiž momentálně zcela vévodí módnímu světu!

Modré proužkované šortky, MAX&Co. (patro +1). Šortky na modelce, TOPSHOP (patro +1). Červené proužkované šortky, H&M  (patro -1, 0). Šortky s kostičkami a modro-bílé proužkované šortky, MANGO (patro +1).

Klára
Mohlo by vás zajímat
13.1.2016
Od Petera