Ukážeme vám, jak být i v létě sexy v denimu jako instagramové hvězdy!

5.6.2017

Také vás lákají letní teploty vyměnit džínové svršky za nějaké lehčí? Denimu se ale nemusíte vzdávat ani v horkých dnech! Vyměňte dlouhé džíny za něco kratšího, přesně tak, jako vaše oblíbené instagramové hvězdy.

# POŘIĎTE SI HOT DENIMOVÉ ŠORTKY

Džínové šortky jsou nejen praktické, ale i zatraceně sexy. Pořiďte si ty kratší, sepraného vzhledu, které vám budou sahat až k pupíku a závistivé pohledy kolemjdoucích na sebe nenechají dlouho čekat. Šortky doplňte cropped topem nebo kostkovanou košilí a perfektní letní outfit je na světě.

Světle modré s vysokým pasem, TOPSHOP (patro +1). Světle modré s nízkým pasem, LEVIS (patro -1). Tmavě modré, H&M  (patro -1, 0). Černé, MANGO (patro +1).

# BUĎTE TRENDY V OVERSIZED BUNDĚ

Troufnete si na něco trochu víc extravagantního? Pak zabruste do minulosti a pořiďte si ovesized džínovou bundu, která letos obsadila výlohy většiny prodejen. Nosili ji vaši rodiče a bude slušet i vám. Hodí se ke sportovním šortkám, skinny džínám, ale i romantickým letním šatům.

Světlá s růžemi, TOPSHOP (patro +1). Tmavě modrá, LEVIS (patro -1). Světle modrá s opotřebovanými detaily, ESPRIT (patro +1). Světle modrá, MANGO (patro +1).

# ZAZÁŘETE V NESTÁRNOUCÍ DŽÍNOVÉ SUKNI

Svůj návrat letos oslavila i denimová sukně, která je k sehnání snad na milion způsobů. Nosí se retro do áčka, s potiskem, výšivkami, vysokým i nízkým pasem, takže s žádnou variantou nešlápnete vedle. Buďte jako instagramové celebrity a noste ji s topem s odhalenými rameny, tričkem nad pupík nebo krajkovým body.

Se vzorem květin, H&M  (patro -1, 0). S knoflíky a vysokým pasem, TOPSHOP (patro +1). Modrá do áčka, CAMAIEU (patro 0). Světle modrá sepraného vzhledu, MANGO (patro +1).

Natálie
Mohlo by vás zajímat