Get the beach look!

1.7.2015

Letní počasí je konečně v plném proudu. V přímořských letoviscích pláže doslova praskají ve švech. Slunce, moře a teplý písek si užívají nejen obyčejní smrtelníci, ale samozřejmě také celebrity. Zajímá vás jako mě, v jakých plavkách letos vyrazili před hledáčky objektivů? Pak čtěte dále a inspirujte se!

Miamské pláže a surfování si oblíbila anglická zpěvačka a kytaristka ELLIE GOULDING, která téměř všechen svůj volný čas tráví ve společnosti „lehce etnického“ anglického zpěváka ze skupiny McFly Dougie Poyntera. Ellie je nespoutaná mladá žena, která jde proti proudu, stejně tak i svým plavkovým lookem – horní a spodní díl plavek nakombinovala podle nálady a nechyběla ani vyšisovaná kšiltovka a černé brýle. Pokud se pro tento hravý krok rozhodnete i vy, pořiďte si k outfitu třeba i takového fešáka, možná jen o trochu více vykrmeného 😉

plavky1

Brýle, Lacoste (patro 0). Čepice, Quiksilver & ROXY (patro 0). Plavky TOPSHOP (patro +1). 

Mladá hvězdička mezi celebritami, modelka KENDALL JENNER, strávila svou dovolenou na jachtě v Řecku. Užívala si nejen intenzivního opalování, ale také potápění a řeckých večerů v doprovodu svých kamarádek. Plavek bychom v její kajutě objevili hned několik desítek párů, čímž se Kendall rozhodně netají. Mezi její oblíbené patří bikiny s orientálními motivy, které jsou pro letošní sezónu top 1! Zavítáte-li také do jižních zemí, doporučuji myslet i na případnou první pomoc v podobě lehké halenky, která vám ochrání spálená záda před neúprosnými slunečními paprsky.

plavky2

Plavky, H&M (patro 0, -1). Brýle, Lacoste (patro 0). Halenka, TOPSHOP (patro +1). 

To by nebyla TAILOR SWIFT, aby nevyrazila na pláž s některým ze svých retro kousků. Tentokrát „plážové představení“ pojala v duchu 50. let. Vybavila se tmavě modrými jednodílnými plavkami a rozkošným červeným plstěným kloboučkem. Světe div se, nezapomněla ani na ladící červenou rtěnku, bez které by si rozhodně nezaplavala 🙂 Styl jí tedy rozhodně nemůžeme upřít!

Tip: 50’s střih plavek je letos perličkou mezi plavkami, outfit doplňte o široký slamák a ani jeden plážový inženýr vás nepřehlédne 😉

plavky3

Klobouk, H&M (patro 0, -1). Plavky, Marks & Spencer (patro 0, +1).

Zdroj fotografií: reveal.co.uk, dailymail.co.uk, pinterest.com

Peter
Mohlo by vás zajímat