Na co se těšit: ZÁŘÍ

4.9.2013

Letní prázdniny jsou nenávratně pryč, sluníčko už se nám také schovává, ale v PALLADIU se máte stále na co těšit! V září budete mít možnost si prohlédnout například výstavu italského umělce Tiziana Marasca a v polovině září vás čekají, stejně jako vloni, oblíbené Dny Marianne.

Vystava italskeho malire

Výstava obrazů italského malíře Tiziana Marasca

Zveme Vás na unikátní výstavu umělce Tiziana Marasca, kterou můžete navštívit od pondělí 2. září až do konce měsíce. Tento italský umělec žijící v Praze, si vymyslel vlastní výtvarnou techniku na černé plátno silně ovlivněnou grafikou a ilustracemi. Maluje především krajiny (reálné či fantastické) nebo osoby. V Itálii se zúčastnil již několika výstav a soutěží mezi Terstem a Milánem. Jeho obrazy si tento měsíc nenechte ujít v PALLADIU na patře +1.

Paladiumbanner851x315

Dny Marianne 2013

Přípravy Dnů Marianne pomalu finišují a vy se už nyní můžete začít těšit na svoji letošní „nákupní horečku“, která bude probíhat v PALLADIU od pátku 13. do neděle 15. září. Čekají na Vás až 70% slevy! Pokud i Vy chcete získat tak skvěle nízké ceny, kupte si poslední číslo časopisu Marianne nebo Marianne Bydlení. V nich najdete celou spoustu slevových kuponů, které potřebujete pro získání slev ve vybraných prodejnách. Dopřejte si luxusní nákupy za skvělé ceny v PALLADIU!

Adéla
Mohlo by vás zajímat