Radost mezi kapkami deště

6.10.2018

Podzim, to je noční můra každého rodiče. Opadané listí, ranní mlhy, déšť, bláto a kaluže v ulicích. Trávit celé dny s dětmi zavřenými doma, to je často o zdravý rozum. Nevěšte ale hlavu a nehledejte zatoulané pilulky na nervy z loňska. Pojďte na to od lesa, vybavte sebe i své ratolesti do deštivého počasí, a užijte si trochu radosti mezi kapkami deště.


Od hlavy až k patě

Aby voda, nejen při skákání z louže do louže, neměla šanci, oblečte své děti od hlavy až k patě do nepromokavého. Že se vaše děti budou ošívat, až je začnete navlékat do gumového šedého cosi? Ani náhodou! Letos jsou v kurzu barevná závodní auta a veselí jednorožci. A aby outfit byl dokonalý, nezapomeňte ani na nepromokavé rukavice, při sbírání listí je oceníte dvojnásob.


Vše, Lindex (patro 0).

Barvami proti podzimní depresi

Při pohledu na jednolitou šedou oblohu je vám trochu do pláče a chybí vám léto? Zamáčkněte slzu a nad hlavu si rozprostřete veselý deštník. Je už jen na vás jaká barva vás zahřeje u srdce. Patříte-li mezi hravé povahy, určitě sáhněte po průhledném deštníku s jemnou ilustrací. Není přece nic zábavnějšího než pozorovat dešťové kapky pěkně v suchu.

 

Průhledný deštník,  H&M, (patro 0, –1). Mini deštník se srdíčky a puntíky, ESPRIT, (patro +1). Deštník do kabelky, ESPRIT, (patro +1). Modrý deštník  s puntíky, Baťa, (patro –1).


Pláštěnka i pro maminky 

Když se řekne pláštěnka, vybaví se vám také vzpomínky na ošklivé igelitové pláštěnky, které jsme nosívali na letních táborech? Takovým pláštěnkám už odzvonilo! Teď se nosí oku lahodící pršipláště, ve kterých se nemusíte stydět vyjít mezi ostatní lidi. Navíc hezky padnou a dobře chrání před promoknutím.


Pláštěnka s kapucí černá,  H&M, (patro 0, –1). Pláštěnka, Tchibo, (patro –2). Pláštěnka s kapucí, H&M, (patro 0, –1).Plášť do deště, Lindex (patro 0).

 

V teple a v suchu

Nic mi nedokáže zkazit náladu tak, jako čvachtající nohy v mokrých botách. Máte to taky tak? Neponechejte tedy letos nic náhodě a vybavte se fešnými holínkami. Je jedno, jestli jsou vašimi favority nízké nad kotníky, a nebo ty vysoké ke kolenům. Hlavně aby byly “gumové” a neprošla skrz ně ani jedna kapka té podzimní plískanice. A až uvidíte první louži, vzpomenete si, jaké to bylo, být dítětem.


Dámské modré kotníčkové holínky, Baťa, (patro –1). Holínky, Deichmann, (patro –2). Holínky s květy, Deichmann, (patro –2). Vysoké holínky MUFLON, CCC, (patro –2).

 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat
28.10.2017
Od Elišky