Které jarní svršky vás v dubnu zachrání?

6.4.2018

Na to, jít ráno do práce nebo školy jen v tričku, je ještě zima. Kdybyste ale vyrazili v zimní bundě, tak by vám bylo zase horko. Co s tím? Schovejte do skříně péřovky a zimní kabáty a vyměňte je za jarní svršky. Ukážeme vám řadu jarních novinek v oblasti svršků. 

Nadčasové kousky

Každý šatník moderní ženy obsahuje několik basic nadčasových kousků, které se jednoduše kombinují a vždy skvěle doplní poslední trendy. Proto jedním ze základních stavebních kamenů jarní výbavy je rozhodně trenchcoat. Kdo že? Dlouhý kabát do děště i do slunce, který můžeme nosit na nespočet způsobů. Například ho jen elegantně stáhněte v pase na uzel nebo naopak ležérně nechte vlát za sebou, společně s novým účesem od kadeřníka 😉 V kombinaci s pruhovaným tričkem a modrými jeansy budete vypadat stylově ale zároveň jako velká pohodářka.

Kabát GANT G1. Packable trenchcoat, Gant, (patro +1). Trenchcoat, GERRY WEBER, (patro +1). Kabát, H&M,  (patro -1, 0). Dámský kabát, PIETRO FILIPI, (patro +1).


Bundy a parky

Patříte-li ale k milovnicím svobodnějšího pohybu, měla byste popřemýšlet o koupi nové jarní bundy. Protože ta může být právě tou zajímavou tečkou vašeho dokonalého outfitu. Ať už sáhnete po klasickém koženém křiváku, stylové párce nebo hedvábném bomberu, vždy oceníte jejich skladnost. Ráno cestou do práce zahřejí. A odpoledne s kamarádkou na proseccu, když má sluníčko už hřejivou sílu, se lehce vejdou do kabelky. Kdo by nemiloval jarní bundičky 🙂

Dámská bunda, PIETRO FILIPI, (patro +1). Krátká parka s kapucí, H&M, (patro -1, 0 ). Bunda GANT O2. Printed Blouson, Gant, (patro +1). Strečová džínová bunda v obnošeném vzhledu, s výšivkou, ESPRIT, (patro +1).


Nezapomínejme na děti

Čeká nás období procházek, jejichž cíl je předem jasný, zmrzlina! Hodiny strávené na dětských hřištích a hlavně setkávání se s kamarády. Každá z těchto příležitostí si žádá své. Myslete tedy na to, že jedna bunda dítěti na jaro nestačí. Pořiďte proto jednu do města a druhou na sport/hru. Stále si říkáte, že zrovna vaše ratolest dvě bundy nevyužije a jen z toho vyroste. Nebojte všude okolo nás číhá nebezpečí v podobě fleků od čokolády, ovoce a nebo zelené trávy.

Parka s kapucí, H&M, (patro -1, 0 ). Funkční softshellová bunda s potiskem, ESPRIT, (patro +1). Bomber, Lindex, (patro 0). Bomber, Lindex, (patro 0). Džínová parka, H&M, (patro -1, 0 ).

 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat
24.8.2014