Get the Emily Ratajkowski look

27.5.2016

Emily je americká herečka a modelka, která se ovšem narodila v londýnském obvodu Westminster. Mezi celebritami je vyhlášenou módní guru a právě proto jsme se na její streestylové looky podívali z blízka. Ať už jste spíše na sportovní klasiku, nebo preferujete neotřelou eleganci, Emily vám bude skvělou inspirací.

Trendy pohodářka

Tento outfit je skvělým důkazem toho, že kontrasty fungují nejlépe. Uvolněné boyfriendy ve společnosti sexy trička se šněrováním zafungovaly na jedničku. Šněrování je prvek, který by letos neměl chybět v šatníku žádné trendsetterky. Tričko, kterým rozzářila Emily svůj look, najdete například v H&M.

emraattttaaaaa

Tričko H&M (patro -1, 0). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Boty,  CCC Boty (patro -2). Kabelka,  Orsay (patro 0).

Zdroj obrázku: https://cz.pinterest.com/pin/323696291945314215/

Elegantní bikerka

Je vždy důležité drsné prvky zjemnit těmi dámskými a elegantními. Nechceme přeci vypadat jako kluci! To se Emily vydařilo na výbornou. Cíleně seprané mom jeans si skvěle rozumí s kontrastně ženským trenčkotem, který na vás čeká v MANGUCrop topy jsou také stále v kurzu. Když vám odhaluje už velkou část bříška, sáhněte raději po tom bez výstřihu. Díky němu budete působit stylově a sexy, ale ne lacině. Nejen tento červený najdete v TOPSHOPU.

2

Trenčkot, MANGO (patro 1). Boty,  CCC Boty (patro -2). Džíny a top, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj fotografie: http://www.whowhatwear.co.uk/what-was-she-wearing-emily-ratajkowski-trench-coat-crop-top-ankle-boots-2016

Okouzlující dáma

Vkusný, nápaditě elegantní, stylový, ale i ležérní. Takový může být overal, který se drží na předních příčkách seznamů must have kousků už dlouhou dobu. V ničem nebude tak nadčasová a šik jako v luxusním overalu doladěným podpatky. Ať už zatoužíte po dlouhém s výstřihem, bez, anebo krátkém, zajděte do MANGA.

3

 

Overaly, MANGO (patro 1). Lodičky,  CCC Boty (patro -2).

Zdroj fotografie: http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news/emily-ratajkowski-shows-killer-cleavage-7952538

Zdroj úvodního obrázku: Helga Esteb / Shutterstock.com a Jaguar PS / Shutterstock.com

Klára
Mohlo by vás zajímat
18.12.2013
Od Šárky