Co přináší sladké sny?

10.9.2018

 

Znáte pohádku o princezně na hrášku? Všichni hledali problém v zatoulané zelenině, ale já si myslím, že svůj podíl na tom měl i její noční oděv. Seprané tričko a manželovo obnošené prádlo nikomu sladké sny nepřinesou. Natož pak noční zážitky, které jsou jen pro dospělé…


#STYLEOFTHENIGHT

Nepatříte mezi ženy, které mají v oblibě nazdobené noční košilky, v kraťáskách s mašličkami si přijdete jak nezbedná diblice a ani krajka vás neučarovala? Nevadí. Právě pro vás tu jsou pyžama v pánském stylu. Stejně jako Coco Chanel stačí už jen pyžamo zkombinovat s pověstnými perlami a nikdo nebude pochybovat o vašem vytříbeném vkusu.

JADE – DÉSHABILLÉ SATIN JACQUARD, Etam (patro  –1).  WAELLE – Noční košile, Etam (patro  –1). Černé pyžamo, Intimissimi (patro +1)

 

 

#LAZYOUTFIT

Dokážete v nedbalkách trávit celé dopoledne? Já ano, a to hlavně v neděli. Proto by vám v šuplíku s noční garderobou nemělo chybět pohodové a hlavně pohodlné válecí pyžámko. K bavlněné košilce si stačí ráno natáhnout jen legíny a můžete s klidným srdcem vyběhnout i pro čerstvé rohlíky do pekárny přes ulici. Po návratu si stačí pouze obout veselé bačkůrky a zakousnout se do křupavého loupáku.


Bačkory, Noční košile, Proužkovaná noční košilka, RESERVED (patro  0). 


#NIGHTDRESS

Jsou ale i noci, kdy se toho třeba i moc „nenaspí“. A v tu chvíli chce být každá z nás neodolatelná a krásná. V těchto situacích nikdy nezklame krajka a rafinovaně střižená noční košilka. Pokud chceme u našich protějšků probudit fantazii, není přece nic lákavějšího než rozvazování stužek a mašlí chytře umístěných např. na ramenou. Protože rozbalování dárků má přece každý rád, i když zrovna nejsou Vánoce.


Pyžamo, Intimissimi (patro +1) Dvojdílné pyžamo, RESERVED (patro  0). Krajková noční souprava, Intimissimi (patro +1) 


#WEEKENDMOOD

Chystáte se na dámskou jízdu s přespáním, holčičí rozlučku se svobodou, a nebo na zasloužený wellness pobyt? Nezapomeňte si do kufru přibalit pyžámko, které je praktické a zároveň v něm stále budete vypadat stylově. A to i při pití ranní kávy na balkoně horského hotelu. Všechny tyto náležitosti 100% splní něžné overály a nebo i dvojdílné soupravičky s rafinovaně řešeným tílkem a pohodlným spodním dílem. 

 TORI – saténové tílko s odhalenými zády, Etam (patro  –1). CHIN – květinové saténové kalhoty, Etam (patro  –1). IVY – COMBI-SHORT COL DENTELLE, Etam (patro  –1).

Kačka
Mohlo by vás zajímat