Mall style 57 – styloví návštěvníci vědí co právě letí!

21.9.2018

Podzim možná znamená konec vodního dovádění a nekonečného slunění, ale přesto ho všichni módní nadšenci milují! Proč? Jednoduše proto, že právě chladnější počasí je ideální na originální kombinování a vychytané vrstvení. A jak si s tímto úkolem poradili naši styloví návštěvníci?


# Pánský styl

Šatník okoukaný od vaší drahé polovičky nikdy nevyjde z módy. Letos navíc kostkovaná saka v oversize střizích vážně frčí. Díky chlupatým pantoflím nabral celý outfit na originalitě a rebelství. Pokud by vám v pantoflíčkách byla zima, budou skvěle vypadat třeba i rudé kotníkové boty, které model oživí.


# Babí léto

S příchodem podzimu se světlých barev vzdávat nemusíte. Bílé roztrhané džíny vypadají skvěle s tmavším topem ve stylu negližé, který vytváří cool kontrast se sportovními teniskami. Mohutným trendy  botaskám se říká ugly sneakers (neboli ošklivé tenisky) a je jen na vás, jestli se přidáte k jejich milovníkům nebo odpůrcům.

# Jednoduše stylově

Pokud se cítíte dobře v basic stylu, není potřeba vymýšlet složité kreace. Vystačíte si s o číslo větší denimovou bundou, pod kterou se vejde i huňatý podzimní svetr. Tenisky i bunda dýchají retro devadesátkami, a tak je i u jednoduchého outfitu znát, že víte, co právě letí. Model by vypadal skvěle i s originálním batůžkem, který se hodí do školy i na nákupy.

# Černá je dobrá

Černý outfit od hlavy až k patě? Proč ne. V černé se cítí dobře snad každá, ale důležité je, aby celkový dojem nebyl zbytečně smutný. Usměvavá slečna si proto neváhala obléct doplňky v bílé barvě. Choker náhrdelník, elegantní hodinky i snadno kombinovatelné tenisky, dokážou divy. Stejně tak se budou na podzimní toulky městem hodit i sluneční brýle, protože věříme, že sluníčko se ještě nevzdává.

# Disco jízda

Nevíte, čím dodat oblečení tu správnou jiskru? Batoh v metalickém provedení je ideální volbou. Nejenže rozzáří i jednoduchý model, ale zároveň jde o doplněk, který je super pohodlný. Na dlouhé nákupy podzimních kolekcí se budou totiž volné ruce určitě hodit. Denimová bunda se nosí v klasickém modrém, bílém, šedém, ale i barevném provedení, tak se nebojte trochu odvázat.

 

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat