Jak skloubit konzervativní módu s hollywoodským sex-appealem?

27.6.2018

Jak skloubila manželka prince Harryho styl sexy Hollywoodu s konzervativním šatníkem královské rodiny? Jednoduše s lehkostí a šmrncem, který jí je víc než vlastní. Meghan nedá dopustit na klasické kousky, které ale dokonale podtrhují její postavu, a nebrání se ani výraznějším prvkům.


Ani krátké, ani dlouhé

Megan má štěstí, že letos jsou midi délky obzvlášť v kurzu. Jako manželka Prince Harryho totiž musí na mini šatičky navždy zapomenout. U většiny svých modelů dává přednost jednobarevným látkám, takže když už zvolí potisk, jde spíš o drobnější proužky nebo květiny. Vévodkyně ví, co jí sluší, proto ke své snědší pleti ladí převážně syté tóny a k midi délce obouvá vysoké podpatky.

Overal, ESPRIT (patro +1). Zelené šaty, H&M (patro –1, 0). Červené šaty, RESERVED (patro 0). Kabátek, ESPRIT (patro +1). Lodičky, Deichmann (patro –2). Náušnice a hodinky, RESERVED (patro 0).

Sexy elegance

Když to máš, tak to ukaž! Alespoň tímto heslem se Meghan nejspíše řídila, když ještě byla „pouze“ americkou herečkou. Její outfity ale nikdy nebyly vulgární. I krátké šortky nosí jedině v elegantním provedení například ze lnu, který je letos IN a navíc je velmi pohodlný. Místo džínové bundy volí raději sako, které celý look krásně doplní. Obáváme se ale, že s ukazováním vypracovaných nožek má Meghan od svatby utrum a že od teď ji uvidíme už jen v konzervativnějších střizích.

Béžové šortky, MANGO (patro +1). Modré sako, RESERVED (patro 0). Zelené šortky, ESPRIT (patro +1). Kabelka a sandále, Deichmann (patro –2). Modré šorky, H&M (patro –1, 0).

Pohodlí na prvním místě

Ve všední den se Harryho manželka ráda obléká ležérně a důraz klade na pohodlí. Často ji tak fotografové zachytí v khaki parce a legínách, jak utíká do posilky. Na dovolenou nebo tenisový turnaj si neváhá obléct skinny džíny a jednoduchý styl ráda oživí šik slunečními brýlemi nebo slamákem. Bude se podobně oblékat i jako členka královské rodiny? Necháme se překvapit!

KloboukH&M (patro –1, 0). Tmavé džínyLEVIS (patro -1). Sluneční brýle a pruhovaná halenka, MANGO (patro +1). Sandálky, H&M (patro –1, 0). Bílé džíny, Lindex (patro 0). 

Foto: Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
20.12.2013
Od Šárky