Get the Caroline Daur look

14.2.2018

Caroline Daur o sobě sama říká, že je trendsetterka, modelka a blogerka v jednom. Vidět jste ji mohli na nejednom mole slavného návrháře. Její Instagram čítá celých 1,3 milionu odběratelů. Tato německá kráska je ve světě známou tváří. V Čechách si ještě takovou popularitu nezískala. Protože jsou ale její outfity pokaždé zcela nadčasové a promyšlené do každého detailu, myslíme si, že by Caroline neměla uniknout vaší pozornosti!


Trend alert

Tento outfit německé trendsetterky je ztělesněním hned několika horkých trendů letošního roku! Aktuálně nejžhavějším kouskem v oblasti brýlí jsou tzv. kočičí oči. Tento tvar letos musíte mít! Pevnou pozici mezi aktuální trendy si vydobyly také ledvinky. Tento devadesátkový kousek zaplavil všechna přehlídková mola. No a pokud máte chuť na módní výzvu, vsaďte na cool kombinaci ponožek a lodiček!

Sáčko a sukně, MANGO (patro +1). Brýle, ledvinka a boty, TOPSHOP (patro +1). Ponožky, Calzedonia (patro 0). 

White is the new black

Výrazné velké svetry jsou modelčiným poznávacím znakem. Stejně tak jako vlastnost oblékat si ty nejvíce trendy kousky. Barvou roku 2018 je bílá. Caroline tak vsadila na sněhově bílý kabát, který dodal celému outfitu punc elegance. Oversized svetr se nebojte po vzoru blogerky sladit s kalhoty pánského střihu. Obzvláště ty s jemnou kostkou budou letos na jaře v kurzu.

Svetr a kalhoty, H&M (patro -1, 0). Kabát, MANGO (patro +1). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1). Boty, CCC (patro -2).

Závan jara

Máte pocit, že vašemu šatníku něco chybí? Okořeňte ho o sametovou plisovanou midi sukni, která bude vypadat fámozně v kombinaci sandálků s ponožkami. Sukně vypadá velmi efektně přepásaná páskem s kovbojskou sponou. 

Top, H&M (patro -1, 0). Kabelka, TOSCA BLU (patro +1).  Ponožky, sukně, sandálky a pásek, TOPSHOP (patro +1).

Zdroj fotografií: Shutterstock, Pinterest, PR

Klára
Mohlo by vás zajímat