Ty nejvíc hot boty letošního léta

20.7.2020

Ty nejvíc hot boty letošního léta nutně nemusí mít podpatek vysoký až do nebe. Vybrali jsme pro vás sandálky, které budou lichotit vaší noze a zároveň v nich vydržíte běhat celý den ve městě. A ještě v nich zlehka protančíte celou letní noc.


Téměř bez podpatku

Pokud i pěticentimetrový podpatek je pro vás nepohodlný nebo prostě jen na vyšší boty nemáte náladu, sáhněte po černých sandálkách s elegantními řemínky. I ty budou působit velmi jemně a žensky a vězte, že nohy vás v nich rozhodně bolet nebudou.


Černé sandály, CCC (patro –2); černé sandály, CCC (patro –2); ploché sandály DEICHMANN (patro –2) 


Výrazně barevné

I naprosto jednoduchý outfit oživíte zářivě barevnými střevíčky na širokém podpatku. Skvěle také doplní monochromatický look nebo klasické džíny.


Fuchsiové sandály, DEICHMANN (patro –2); žluté sandály, ECCO (patro +1)oranžové sandály, BAŤA (patro –1)


Elegantní klasika

Černé a pudrové sandály by neměly chybět v žádném šatníku. Jsou totiž univerzálně kombinovatelné. Vynesete je na společenské akce i pokud jen budete chtít svému vzhledu dodat špetku sofistikovanosti a elegance. Při výběru se rozhodně nebojte ani neobvyklých podpatků.

Černé sandály, BAŤA (patro –1); černé sandály, TAMARIS (patro –2); perleťové sandály, MOHITO (patro +1)


Pastelové

Letošním velkým hitem jsou botky s tenkými pásky v pastelových barvách. Influencerky je nosí k rozevlátým sukním a šatům, ale také ke klasickým džínám s bílým trikem. Pokud i vás baví velmi trendové kousky, tak by vám tyhle sandály neměly chybět.


Zavazovací sandály, RESERVED (patro –0); transparentní sandály, RESERVED (patro –0); světle fialové sandály, MOHITO (patro +1)

Karolína
Mohlo by vás zajímat