Tipy na pohodlné letní outfity nejen na piknik

12.7.2020

Užijte si léto naplno! Nezáleží na tom, kam vyrazíte. Kus pěkné louky na piknik najdete jak ve městě, tak i mimo ně. A pokud se vám nechce ležet v trávě, uspořádejte zahradní slavnost. Klidně u vás na chatě. Na místě totiž většinou nezáleží. Důležité je, abyste se obklopili těmi správnými lidmi (klidně i on-line). Pohodlné a stylové oblečení pak dodá vašemu zážitku pomyslnou třešničku na dortu.


ONA 

Do přírody zvolte neutrální tóny a střihy s nádechem romantiky. Chybu určitě neuděláte s rozevlátými šifonovými šaty. Pokud se chystáte hostinu doplnit ještě o výlet s dobrodružstvím, sáhněte po pohodlných kalhotách, kterým romantický look dodáte uvázaným šátkem místo pásku nebo halenkovým topem.

Brýle, RESERVED (patro 0); růžové šaty, RESERVED (patro 0); růžový top, MOHITO (patro +1); plátěná taška, Orsay (patro 0); květinové šaty, Orsay (patro 0); žlutý halenkový top, C&A (patro -1, 0), džíny, ESPRIT  (patro +1); pantofle, DEICHMANN (patro -2). 

ON 

Pohodlná mikina i tričko, dobře padnoucí džíny, parka pro chladnější večery. To je pánská uniforma, se kterou si lecjaký muž vystačí celou sezonu. Do přírody i do města. Klíčem k dokonalému outfitu jsou pak doplňky. Batoh, do kterého se vejdou nezbytnosti pro celou rodinu, pohodlné tenisky a kšiltovku. Tu můžete tohle léto vyměnit i za plátěný klobouček.

 

Bunda, RESERVED (patro 0); kšiltovka, SPORTISIMO (patro -2); tričko, A3 SPORT (patro -2 ); džíny, H&M (patro -1, 0); tenisky, RESERVED (patro 0); mikina, RESERVED (patro 0);  batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1).


DÍTĚ

Nechte ve svém dítěti probudit malou šelmu. Protože kde jinde, když ne v přírodě? Zvířecí divoké vzory budou slušet jak holčičkám, tak mladým mužům. Pokud by vás mělo čekat chladnější počasí, budou zvířecí potisky skvěle fungovat s džínovinou.

Tunika, LINDEX (patro 0); džínová bunda, Marks & Spencer (patro 0, +1); bunda, SPORTISIMO (patro -2); tenisky, DEICHMANN (patro -2); triko, SPORTISIMO (patro -2); plátěné tenisky, H&M (patro -1, 0);  čepice, H&M (patro -1); tenisky,  A3 SPORT (patro -2 ); tepláky, LINDEX (patro 0).

Karolína
Mohlo by vás zajímat