Zářivé doplňky, které oživí každý outfit!

9.12.2015

S tím, jak se blíží svátky, ve výlohách se blýskají ozdoby a barevná světýlka, mívám chuť si něco třpytivého a blyštivého vzít na sebe i já. Prostě si do těch deštivých zamračených dnů přinést trošku víc té slavnostní nálady. Kdy jindy se ověsit lesklými náhrdelníky a masivními náušnicemi než teď? V dnešním článku pro všechny milovnice všeho třpytivého přináším několik tipů na to, kam vyrazit pro originální doplňky, které vás ozdobí nejen během odpočítávání zbývajících týdnů do Vánoc, ale i na nadcházející plesovou sezónu!

 

_04 small

Čelenka s parohy, H&M (patro 0, -1). Čelenka s korálky, Lindex (patro 0). Náušnice s třásněmi, H&M (patro 0, -1). Stříbrné náušnice, Camaïeu  (patro 0). Náhrdelník, H&M (patro 0, -1). Náušnice s ornamenty, Bijou Brigitte (patro -1).

Duch Vánoc

Vneste ducha Vánoc i do své garderoby! Pokud je na vás čelenka se sobími parohy trochu moc, můžete zvolit doplňky lehce střízlivějšího rázu, které svými teplými barvami přímo přivolávají svátky a vytoužený čas dovolené a odpočinku. Třásně jsou stále in a to nejen na svetrech – v H&M na patrech 0 a -1  například najdete krásné střapaté náušnice v barvě svařeného vína! V oblíbeném odstínu burgundy se nese také čelenka s korálkovou aplikací, která mě zaujala v sortimentu Lindexu (patro 0) nebo masivní náhrdelník (opět H&M). Pokud barvám nefandíte a toužíte po nějakém „vánočním“ bižu kousku, mohly by vás zaujmout třeba třpytivé náušnice z Camaïeu (patro 0), které připomínají ozdoby na stromeček 🙂 

 

_01 small

Sada prstenů, Bijou Brigitte (patro -1). Náušnice, Lindex (patro 0). Hřebínek, H&M (patro 0, -1). Náhrdelník, Camaïeu (patro 0). Škraboška, H&M (patro 0, -1). Náramek, Lindex (patro 0).

Zlatá mánie

Hřejivá barva nejdražšího z kovů byla vždy symbolem bohatství a luxusu. V dnešní době ale můžeme zářit ve zlaté naštěstí i my, co nenakupujeme ve zlatnictví, ale v bižuterii! Prsty si od shora až dolů ověsíme zlatými prsteny, na krk pověsíme zlatý náhrdelník, do vlasů zastrčíme zlatý hřebínek a přitom nezruinujeme svoje konto. Sláva bižuterii! 🙂 Pokud stále nemáte zlaté dost, přidejte do své sbírky i třpytivou škrabošku, kterou využijete třeba na silvestrovskou party. Nebo se ozdobte jedním ze současných doplňkových hitů – perlami, které se nosí ve všech barvách a tvarech.

 

_05 small

Náušnice, obojí Bijou Brigitte (patro -1). Choker, H&M (patro 0, -1). Choker se vzorem květin, Bijou Brigitte (patro -1). Prsten, PANDORA (patro +1).

Náhrdelník, Bijou Brigitte (patro -1).

Jiskřivé kovy

Ze šperků ve studených kovových odstínech mě zaujaly nadčasové náušnice ve tvaru kapek, které se hodí jak k jednoduchému černému topu na večerní posezení v baru, tak i k plesové róbě. Objevila jsem je v Bijou Brigitte (patro -1), stejně jako menší šedé blyštivé náušnice a náhrdelník v tónech šedé, které se samostatně dají využít i na běžné denní nošení třeba ke svetru. Jedním z trendů letošní zimy je choker (anglicky znamená „obojek“ – krátký náhrdelník, který těsně obepíná krk). Černý choker najdete i v nabídce H&M.

 

_02 small

Náhrdelník, Bijou Brigitte (patro -1). Brož, H&M (patro 0, -1). Náhrdelník/šátek s třásněmi,  MANGO (patro +1). Náušnice – sněhové vločky, PANDORA (patro +1). Náušnice s modrým kamenem, MANGO (patro +1).

Ledové království

…tu opravdu ještě letos nemáme. Čekání na tu pravou zimu si lehce zkrátíme tím, že si pořídíme nějaký „ledový“ kousek do šperkovnice, například namodralou brož, která je dalším z letošních must-haves (do svých kolekcí na zimu 2015/2016 brože zařadili Calvin Klein, Chanel i Prada). V barvách zimní přírody se nese i atypický náhrdelník/šátek s třásněmi (MANGO) nebo náušnice ve tvaru sněhových vloček (PANDORA). 

 

_03 small

Batůžek a boty, H&M (patro 0, -1). Stříbrný šátek, Lindex (patro 0). Náhrdelník, Bijou Brigitte (patro -1). Náušnice, H&M (patro 0, -1).

Stříbrná královna

Zatím si můžeme nechat jen zdát o těch ránech, kdy se nám zatají dech při pohledu na ty neuvěřitelné ornamenty, které nám na oknech vytváří mráz. Samozřejmě to v sobě nese spoustu výhod – dostaneme se ráno do práce včas a chůze po chodnících zatím není životu nebezpečnou činností. Část mě (milovnice zasněžené zimní krajiny, kdy se všechno kolem třpytí) si stýská, druhá polovina (ta zimomřivá) je celkem ráda, že jediné, co se kolem zatím stříbřitě ledově leskne, jsou moje doplňky 🙂

 

Krásné zářivé adventní dny vám přeje

K.

 

Karolína
Mohlo by vás zajímat
31.7.2015
Od Petera