Okoukněte ty NEJ zimní kousky z přehlídkových mol

13.1.2017

 

Zima ještě nekončí a tak je potřeba obléknout se nejen teple a pohodlně, ale také trendy a stylově. Okoukejte zimní kousky z první ruky. Na přehlídkových molech se to vydařenými kombinacemi jen hemžilo. Extravagantní outfity si možná do školy nebo do práce neobléknete, ale inspiraci a chuť experimentovat ve vás určitě probudí!

# KOŽEŠINOVÉ KABÁTY

Kožešina a zima k sobě rozhodně patří. Je totiž nejen pořádně teplá, ale zároveň působí luxusně a stylově. Pokud by vás v nákupu pravé kožešiny omezovaly finance nebo láska ke zvířatům, máme pro vás skvělé řešení. Většina módních obchodů totiž prodává umělé kožešiny, které jsou od těch pravých téměř k nerozeznání. Svůj kožíšek si tak může dovolit opravdu každá!

Krátký kabát,  H&M (patro -1, 0). Barevný kabát, TOPSHOP (patro +1). Šedý kabát, MANGO (patro +1).

# HUŇATÝ SVETR

Také máte chuť zachumlat se v listopadu do peřin a vylézt až v květnu? Pak si velké huňaté svetry rozhodně zamilujete. Nosí se ve všech barevných provedení a často na nich najdete nápadité potisky nebo netradiční průstřihy. Rozhodně tak neplatí, že ve svetru nebude sexy. Do skvěle padnoucího kousku se zabalíte jako do příjemné deky a ještě s ním uděláte velkou parádu.

Růžový svetr, Lindex (patro 0). Svetr s vykrojenými rameny, F&F (patro +1). Černý svetr, Orsay (patro 0). Svetr s pruhy,  Tally Weijl (patro -1).

# BABY BLUE

Baby blue znamená v překladu miminkovská modř, ale u nás jí znáte spíš pod výrazem blankytná. No a právě s tímto jemným odstínem modré se na přehlídkových molech doslova roztrhl pytel. Nosí se na kabátech, svetrech, ale i doplňcích. A protože na jaře bude obzvlášť trendy, je blankytná modř ideální přechodnou barvou mezi dvěma obdobími. Navíc sluší blondýnkám i brunetám a pokud máte modré oči, dokonale vám zvýrazní pohled.

Světlemodrý svetr,  H&M (patro -1, 0). Šedivo-modrý svetr, Promod (patro 0). Košile, MANGO (patro +1).Džíny, TOPSHOP (patro +1). 

# BLÁZNIVÉ POTISKY

Móda nesmí být nikdy nuda! A protože tohle heslo návrháři moc dobře znají, připravili si ve svých kolekcích doslova smršť bláznivých outfitů. I v letošním roce proto nešlápnete vedle s nášivkami, potisky ani crazy nápisy. Hlavní prim mají ještě stále květiny – a to dokonce dřív než na jaře, jak je tomu každoročně zvykem. Vedle proto nešlápnete s výšivkami růží, japonskými třešněmi, ale ani záplatami a jinými originálními prvky.

Bomber, TOPSHOP (patro +1). Džíny, MANGO (patro +1). Mikina, H&M (patro -1, 0). Pruhovaná mikina, RESERVED (patro 0).

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat
20.11.2013
Od Sandry